Autonvuokraus
Ouarzazate Lentoasema
Piilota
Marokko // Quarzazate // Ouarzazate Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Ouarzazate Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Ouarzazate, Souss-massa-draa
  45000 Ouarzazate MA +212-600077800
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: OZZ
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 22:00
Juhlapyhä08:00 - 22:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Ouarzazaten lentokentällä

Tuhannen ja yhden yön tarinat voivat käydä toteen mystisessä ja monipuolisessa Marokossa, kun varaat matkallesi vuokra-auton Sixt Autovuokraamosta Ouarzazaten lentokentältä. Oletpa tulossa työmatkalle, surffaamaan tai rentoutumaan hamameihin, kulkeminen Marokossa onnistuu miellyttävästi Sixt vuokra-autolla. Hyödynnä autonvuokraus Ouarzazaten lentokentällä, nappaa allesi yksi vuokra-autoista ja anna teiden viedä sinut läpi aavikoiden ja basaarien. Valitse valikoimastamme työmatkalle rento ja vakuuttava maasturi, kulje rannikolle perheinesi tilavassa farmarissa tai hyppää kaveriporukkasi kanssa näpsäkän kokoiseen henkilöautoon. Huomioithan varausta tehdessäsi, että Sixt takaa autokategorian, ei tiettyä automallia.

Autonvuokraus Ouarzazaten lentokentällä

Ouarzazaten lentokenttä, lyhenteeltään OZZ, sijaitsee aivan Ouarzazaten kaupungin koillislaidalla. Ouarzazate on pieni, vajaan 60 000 asukkaan kaupunki Marokossa, noin 355 kilometriä Atlantin rannikolta sisämaahan. Sixt Autovuokraamo sijaitsee kätevästi pienellä lentokentällä. Aukioloaikamme voit tarkistaa internetsivuiltamme, tai soittamalla asiakaspalveluumme. Autonvuokraus Ouarzazaten lentokentällä hoituu kaikkein näppärimmin etukäteen joko internetissä tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Koe jylhä vuoristo ja Unesco-kohde vuokra-auto allasi

Ouarzazate on aavikon ja jylhien Atlasvuorten rikastama pieni kaupunki Marokossa. Lähistöllä, vain 30 kilometrin päässä on Unescon suojelema Aït Benhaddoun kylä, joka on tunnettu myös elokuvista ja TV-sarjoista. Kaivatessa isomman kaupungin tunnelmaa, Sixtin vuokra-autolla voi hurauttaa noin 200 kilometrin päässä sijaitsevaan suosittuun lomakohteeseen, Marrakeshiin. Matkalla voi tutustua Tizi N'Tichkan jylhän kauniisiin vuoristomaisemiin sekä vaihtaa vaelluskengät jalkaan ja käydä patikoimassa unohtumattomissa maisemissa. Talvella jalkaansa voi pukea laskettelumonot, ja rientää Marrakeshin lähistöllä sijaitsevaan laskettelukeskukseen.

Marokko on tunnettu myös kamelisafareistaan, ja Ouarzazatesta noin 160 kilometrin päässä Zagorassa onkin mahdollista päästä kamelisafarille aidolle Saharalle. Marokon Saharan pölyt saa pestyä nautinnollisesti yhdessä Ouarzazaten hamameista, joka on nautinnollinen tapa peseytyä ja uudistua, itämaiseen tyyliin. Kaupungeissa liikkuminen tapahtuu kätevästi kompaktilla vuokra-autolla. Voit olla välittämättä aikatauluista sekä nautiskella nähtävyyksistä ja aktiviteeteista omaan tahtiin, kun allasi on jo lentokentältä lähtien Sixt vuokra-auto. Basaareilla shoppaillessakin vuokra-auto on kätevä apuri, kun ostoksia ei tarvitse kantaa käsissä. Sixtin vuokra-auton voi palauttaa toiseen vuokrauspisteeseen, kuin mistä sen on noutanut, joten yhdistelmäloma on todella helppo toteuttaa. Aloita matkasi idästä Ouarzazatesta ja ajele surffaamaan länteen Safiin, luotettavalla Sixt vuokra-autolla.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 22:00
Juhlapyhä08:00 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Ouarzazate Lentoasema OZZ Ouarzazate, Souss-massa-draa 45000 Ouarzazate 30.936623, -6.906156 +212-600077800

Sixt-toimipiste Ouarzazate Lentoasema OZZ

Ouarzazate, Souss-massa-draa
45000 Ouarzazate
 
Puhelinnro +212-600077800

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service