Auton vuokraus toimipisteestä Rabat/Delivery Service

 

Ohjeet toimipisteeseen Rabat/Delivery Service

Osoite

Delivery Service, . Rabat (Morocco), Marokko
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:30 - 12:30 14:30 - 18:30
La
08:30 - 12:30

Palvelumme toimipisteessä Rabat/Delivery Service

Tutustu kiehtovaan Rabatiin Sixtin vuokra-autolla

Tutustu kiehtovaan Rabatiin Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Rabat/Delivery Servicesta on mainio keino tutustua Rabatin eläväiseen kaupunkiin ja sen kiinnostavimpiin nähtävyyksiin. Vuokra-auto Rabat/Delivery Servicesta tarjoaa erityisen hyvät mahdollisuudet itsenäiseen matkantekoon, sillä toimitamme vuokra-autosi suoraan haluamaasi kohteeseen. Tilaa vuokra-autosi vaikkapa suoraan hotellille tai ajoita autonvuokraus alkamaan heti tärkeän työtapaamisen jälkeen, jolloin voit vaihtaa mukavasti vapaalle tutustuen Rabatiin. Ilmoita meille vain autonvuokrauksen alkamis- ja päättymisajankohta sekä paikka, josta haluat vuokra-autosi noutaa, ja Sixt-ammattilaisemme toimittaa sinulle vuokra-auton toivomanasi ajankohtana.Marokon pääkaupungissa Rabatissa riittääkin kiehtovia nähtävyyksiä, joiden äärelle on helppo päästä vuokra-autolla. Aloita vaikkapa suuntaamalla vuokra-autollasi Bou Regreg-joen rannalla sijaitsevan historiallisen Kasbahin luokse, ja jatka Marokon historiaan uppoutumista vierailemalla noin kymmenen kilometrin päässä sijaitsevassa arkeologisessa museossa. Autonvuokraus Rabat/Delivery Servicesta mahdollistaa myös mukavat päiväretket muualle Marokkoon. Miltä kuulostaisi vaikkapa päivän mittainen tutustumisretki elokuvistakin tuttuun, vain tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan Casablancaan? Sixtiltä voit valita vuokra-auton omien tarpeidesi mukaan. Kompaktin henkilöauton avulla on näppärää puikkelehtia Rabatin kapeammillakin kaduilla, ja isompaan vuokra-ajoneuvoon puolestaan mahtuvat tilavasti niin matkustajat, matkatavarat kuin tuliaisetkin. Koko vuokra-autotarjontamme näet varauspalvelustamme.
Viimeistele onnistunut matkasi Rabatiin Sixtin lisäpalveluilla

Viimeistele onnistunut matkasi Rabatiin Sixtin lisäpalveluilla

Olitpa Rabatissa sitten lomaretkellä tai liikematkalla, Sixt Rabat/Delivery Servicen avulla voit suunnitella matkasi kuten itse haluat. Autonvuokraus Rabat/Delivery Servicesta tarjoaa joustavan keinon Rabatissa liikkumiseen, ja lisäpalveluidemme avulla matkantekosi sujuu entistäkin helpommin. Mikäli haluat maksimoida mielenrauhasi, voit lisätä autonvuokraukseesi valinnaisen lisäturvan perusvuokraan kuuluvien vakuutusten ja turvien lisäksi. Onko matkallasi mukana muitakin ajokortin omaavia? Kun nimeät autonvuokraukseesi lisäkuljettajan, voit asettua välillä mukavasti matkustajan paikalle ja antaa matkaseurasi kuljettaa teidät seuraavaan määränpäähänne. Lisäpalveluista suosittelemme myös esimerkiksi navigointilaitetta, joka kertoo sinulle kätevimmät reittivaihtoehdot Rabatissa liikkumiseen. Pyydämme huomioimaan, että varaus tehdään ajoneuvoluokkaa kohti, jolloin lopullinen automallisi voi poiketa varauksen esimerkkikuvasta.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Rabat/Delivery Service

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Rabat/Delivery Service.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Rabat/Delivery Service?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Rabat/Delivery Service?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Rabat/Delivery Service syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 1 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Dacia Lodgy Steep Way
Dacia Lodgy Steep Way
Jeep Compass
Jeep Compass
Jeep Renegade
Jeep Renegade
Dacia Dokker
Dacia Dokker
Jeep Renegade Aut.
Jeep Renegade Aut.
Fiat 500 Aut.
Fiat 500 Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Rabat/Delivery Service

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Rabat/Delivery Service?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Rabat/Delivery Service

Näytä lisää