Autonvuokraus
Tanger
Piilota
Marokko // Tangier // Tanger
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Tanger: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Rue Al Jabha Al Watania 2
  90000 Tangier MA +212-600077800
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: TNGC01
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 13:00
 14:30 - 18:30
la.09:00 - 13:00
 
 

Autonvuokraus Tangerissa käy helposti Sixtin toimipisteissä

Marokosta, Tangerin kaupungista löytyy kaksi Sixt autonvuokrauspistettä, joista toinen sijaitsee kaupungin portilla merenrannan läheisyydessä ja toinen hieman lähempänä kaupungin keskustaa. Kaupungissa palvelevien toimipisteiden lisäksi vuokra-auton voi varata joko Tangerin lentokentän tai rautatieaseman Sixt-palvelupisteille. Sixt Autovuokraamot Tangerissa ovat palveluksessasi, kun suunnitelmissasi on hankkia käyttöösi vuokra-auto joko lomalle tai työmatkalle!

Sixtiltä löytyy erilaisia henkilöautoja kompaktin kokoisen porukan reissuille, ja saatavilla on myös farmareita, joissa on enemmän tilaa sekä matkustajille että ostoksille. Maastureillamme matkat huonompikuntoisille teille taittuvat jouhevammin, joten mikäli aikeissa on poiketa turistirysiltä ja katsella Tangeria laajemminkin, maasturi on varteenotettava vaihtoehto. Halutessa loihtia lomamatkalleen kultareunuksen, nappivalinta ovat erilaiset urheilu- ja avoautot, joita löytyy valittavaksi myös Tangerin toimipisteissämme.

Viimeistele vuokra-auto Tangerin matkalle lisämaustein

Ota osaksi Marokon ja Tangerin matkaasi toimiva vuokra-auto, etkä ole riippuvainen paikallisten bussien aikatauluista. Sen sijaan saat suunnitella lomasi tai työmatkasi vapaasti, kokonaan omien aikataulujesi mukaan. Sen lisäksi, että Sixt tarjoaa valikoimassaan modernit, keskimäärin korkeintaan kolmen kuukauden ikäiset ajoneuvot tunnetuilta ja luotettavilta automerkeiltä, on autonvuokraus täydennettävissä meillä myös lukuisilla lisävarusteilla ja -palveluilla, jotka tekevät matkanteosta Tangerissa entistäkin mukavampaa. Esimerkiksi laadukas GPS-navigaattori on oiva apuri ajeltaessa ympäriinsä maassa tai kaupungissa, joka ei ole entuudestaan tuttu. Suositeltavina lisäpalveluina Sixt tarjoaa erilaisia kolariturvia sekä muun muassa lasi- ja rengasturvan.

Sixt Autovuokraamon tarjoamien vapaiden kilometrien ansiosta voit ajella päämäärättömästi maisemia ihaillen, sen sijaan että joutuisit huolehtimaan eri paikkojen välisistä välimatkoista. Onko teitä lähdössä matkaan useampikin ajokortillinen? Lisäämällä varaukseen lisäkuljettajan voitte vaihtaa välillä kuskia ja pääset halutessasi huilaamaan ja keskittymään ajamisen sijaan maisemien ihailemiseen. Valittuasi haluamasi autotyypin Tangerin matkallesi, huomioithan jo varausta tehdessäsi, että Sixt voi taata ainoastaan kategorian, mutta ei tiettyä automallia tai -merkkiä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 13:00
 14:30 - 18:30
la.09:00 - 13:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Tanger TNGC01 Rue Al Jabha Al Watania 2 90000 Tangier 35.787937, -5.809963 +212-600077800

Sixt-toimipiste Tanger TNGC01

Rue Al Jabha Al Watania 2
90000 Tangier
 
Puhelinnro +212-600077800

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service