Auton vuokraus toimipisteestä Tanger

 

Ohjeet toimipisteeseen Tanger

Osoite

Rue Al Jabha Al Watania 2 Agence HispaMaroc, 90000 Tangier, Marokko
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
09:00 - 13:00 14:30 - 18:30
La
09:00 - 13:00

Palvelumme toimipisteessä Tanger

Autonvuokraus Tangerissa käy helposti Sixtin toimipisteissä

Autonvuokraus Tangerissa käy helposti Sixtin toimipisteissä

Marokosta, Tangerin kaupungista löytyy kaksi Sixt autonvuokrauspistettä, joista toinen sijaitsee kaupungin portilla merenrannan läheisyydessä ja toinen hieman lähempänä kaupungin keskustaa. Kaupungissa palvelevien toimipisteiden lisäksi vuokra-auton voi varata joko Tangerin lentokentän tai rautatieaseman Sixt-palvelupisteille. Sixt Autovuokraamot Tangerissa ovat palveluksessasi, kun suunnitelmissasi on hankkia käyttöösi vuokra-auto joko lomalle tai työmatkalle!Sixtiltä löytyy erilaisia henkilöautoja kompaktin kokoisen porukan reissuille, ja saatavilla on myös farmareita, joissa on enemmän tilaa sekä matkustajille että ostoksille. Maastureillamme matkat huonompikuntoisille teille taittuvat jouhevammin, joten mikäli aikeissa on poiketa turistirysiltä ja katsella Tangeria laajemminkin, maasturi on varteenotettava vaihtoehto. Halutessa loihtia lomamatkalleen kultareunuksen, nappivalinta ovat erilaiset urheilu- ja avoautot, joita löytyy valittavaksi myös Tangerin toimipisteissämme.
Viimeistele vuokra-auto Tangerin matkalle lisämaustein

Viimeistele vuokra-auto Tangerin matkalle lisämaustein

Ota osaksi Marokon ja Tangerin matkaasi toimiva vuokra-auto, etkä ole riippuvainen paikallisten bussien aikatauluista. Sen sijaan saat suunnitella lomasi tai työmatkasi vapaasti, kokonaan omien aikataulujesi mukaan. Sen lisäksi, että Sixt tarjoaa valikoimassaan modernit, keskimäärin korkeintaan kolmen kuukauden ikäiset ajoneuvot tunnetuilta ja luotettavilta automerkeiltä, on autonvuokraus täydennettävissä meillä myös lukuisilla lisävarusteilla ja -palveluilla, jotka tekevät matkanteosta Tangerissa entistäkin mukavampaa. Esimerkiksi laadukas GPS-navigaattori on oiva apuri ajeltaessa ympäriinsä maassa tai kaupungissa, joka ei ole entuudestaan tuttu. Suositeltavina lisäpalveluina Sixt tarjoaa erilaisia kolariturvia sekä muun muassa lasi- ja rengasturvan.Sixt Autovuokraamon tarjoamien vapaiden kilometrien ansiosta voit ajella päämäärättömästi maisemia ihaillen, sen sijaan että joutuisit huolehtimaan eri paikkojen välisistä välimatkoista. Onko teitä lähdössä matkaan useampikin ajokortillinen? Lisäämällä varaukseen lisäkuljettajan voitte vaihtaa välillä kuskia ja pääset halutessasi huilaamaan ja keskittymään ajamisen sijaan maisemien ihailemiseen. Valittuasi haluamasi autotyypin Tangerin matkallesi, huomioithan jo varausta tehdessäsi, että Sixt voi taata ainoastaan kategorian, mutta ei tiettyä automallia tai -merkkiä.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Tanger

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Tanger.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Tanger?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Tanger?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Tanger syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Jeep Renegade
Jeep Renegade
Jeep Compass
Jeep Compass
Fiat 500 Aut.
Fiat 500 Aut.
Jeep Renegade Aut.
Jeep Renegade Aut.
Dacia Dokker
Dacia Dokker
Dacia Lodgy Steep Way
Dacia Lodgy Steep Way

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Tanger

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Tanger?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Tanger

Näytä lisää