Auton vuokraus maassa Martinique

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Martinique

Suosituin kohteessa Martinique

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Martinique Lentoasema alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Tutustu Martinique

Sixtin autonvuokraus Martiniquella

Sixtin autonvuokraus Martiniquella

Paratiisisaari Martinique sijaitsee Karibialla. Se on niin pieni, että koko saaren voi helposti kiertää vuokra-autolla. Taksilla liikkuminen ei nimittäin saarella kannata. Taksit maksavat kohtuuttoman paljon, koska saaren yleinen hintatasokin on todella korkea. Autonvuokraus Martiniquella onnistuu kätevästi Sixtin toimipisteellä Le Lamentinin lentoasemalta. Autovalikoimamme on hyvin kattava. Se käsittää tavalliset henkilöautot, farmarit, maasturit, urheilu- ja avoautot sekä pakettiautot. Varaa vuokra-auto Martiniquelta kätevästi netistä. Voit vaihtoehtoisesti myös soittaa asiakaspalveluumme, jossa sinua autetaan vuokrauksesi kanssa. Huomioithan varausta tehdessäsi, että emme voi luvata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton luokan.
Tutustu paikalliseen liikennekulttuuriin

Tutustu paikalliseen liikennekulttuuriin

Ennen kuin vuokraat auton saarelta, tutustu hieman paikalliseen liikennekulttuuriin ja tärkeimpiin liikennesääntöihin. Liikenne voi alkuun tuntua melko kaoottiselta, koska autoilijat käyttäytyvät liikenteessä melko röyhkeästi. Parhaiten liikenteessä pärjää, kun on itse varovainen. Yksi hyvä sääntö on myös muistaa, ettei ruuhka-aikaan kannata lähteä liikenteeseen autolla. Näiden lisäksi on hyvä muistaa kaikki normaalit liikennesäännöt, kuten turvavyön käyttäminen, kännykän käytön kielto sekä punaisissa valoissa pysähtyminen. Vaikka paikalliset eivät niitä aina noudattaisikaan, sinun on kuitenkin hyvä tehdä niin.
Autonvuokraus Martiniquella, Pienten Antillien saarella

Autonvuokraus Martiniquella, Pienten Antillien saarella

Sixtin autovuokraamo Martiniquella on juuri sinua varten, kun haluat nähdä enemmän lomasi aikana. Me tarjoamme turisteille kattavan valikoiman erilaisia vuokra-autoja niin edullisista henkilöautoista luksusautoihin. Autovuokraamomme Martiniquen lentoasemalla antaa sinulle mahdollisuuden päästä aloittamaan lomasi välittömästi maahan saavuttuasi. Saari on Hollannin hallintoalue, joka sijaitsee Karibialla Länsi-Intiassa. Se kuuluu Pienten Antillien saariin. Saaren päääkaupunki on Fort de France. Se on samalla myös saaren suosituin matkailukohde. Toinen suosittu paikka löytyy saaren eteläosasta. Se on nimeltään St. Luce. Myöskin parhaimmat rannat löytyvät etelästä. Suosituin ranta on nimeltään Salines. Vaeltamisesta ja muusta aktiivilomasta kiinnostuneet voivat lähteä kiipeämään Mt. Pelelle. Se on melkein 1 400 metriä korkea vuori, jonka laelle löytyy eri tasoisia reittejä. Vaellusurakka on raskas, joten jos epäilet vähääkään, älä lähde tavoittelemaan huipulle pääsyä. Muita vierailun arvoisia paikkoja ovat muun muassa Maunyn rommitislaamo, jossa voi päästä näkemään, kuinka rommia valmistetaan sekä Ecomuseo, joka käsittelee saaren historiaa. Parhaita paikkoja ostosten tekoon ovat Trois-Ilets ja Point Au Bout. Saaren pääkaupungissa ei kannata juurikaan tehdä ostoksia, sillä hintataso on hyvin kallis. Vuokra-autolla voi ajaa myös sademetsäalueen läpi. Se on jo kokemus sinänsä.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa maassa Martinique
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Martinique?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Martinique sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Martinique.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Martinique?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,4
Perustuu 1496 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,5)
Matka Sixtille
(4,5)
SIXT-toimipisteessä
(4,4)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Martinique
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Martinique?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Martinique?

Tutustu autonvuokrauspaikkoihin kohteessa Martinique

Näytä lisää

Tutustu lentokenttämme sijainteihin Martinique

Näytä lisää