Autonvuokraus
Fort-de-France
Piilota
Martinique // Fort-de-France
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Fort-de-France

Autonvuokraus Sixtiltä Fort De Francessa on näppärä tapa tutustua eksoottiseen Martiniqueen, kun haluat saada matkastasi parhaan mahdollisen irti. Vuokraus kauttamme on luotettavaa ja sujuvaa, ja tarjoamme käyttöösi aina huippuluokan ajoneuvot huolellisesti huollettuina. Voit halutessasi tutustua vuokra-autovalikoimaamme jo etukäteen verkkosivustoillamme ja suorittaa vuokrauksen saman tien. Autokalustossamme on vuokra-autoja moneen eri tarpeeseen ja makuun, joten löydät varmasti mieleisesi. Vuokra-autolla pääset mukavasti liikkumaan paikasta toiseen omassa aikataulussasi, ja matkustamisen sujuvuushan on yksi loman tärkeimmistä asioista!

 
 • Martinique Lentoasema
  Aéroport Aimé Césaire
  97232 Le Lamentin

  ma. - la.07:30 - 20:30
  su.13:00 - 20:30
  Juhlapyhä13:00 - 20:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Le Lamentin Lareinty
  Imp Lareinty 1
  97232 Le Lamentin

  ma. - la.07:30 - 20:30
  su.13:30 - 20:30
  Juhlapyhä13:30 - 20:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Martinique Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aéroport Aimé Césaire
  97232 Le Lamentin

  ma. - la.07:30 - 20:30
  su.13:00 - 20:30
  Juhlapyhä13:00 - 20:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Le Lamentin Lareinty

  Sixt Autonvuokraus
  Imp Lareinty 1
  97232 Le Lamentin

  ma. - la.07:30 - 20:30
  su.13:30 - 20:30
  Juhlapyhä13:30 - 20:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Pakettiautot

Sixtin Autovuokraamo vie sinut Fort De Franceen ja kauemmas

Fort De Francea lähimpänä olevan Sixt Autovuokraamon löydät Martiniquen lentoasemalta. Tässä toimipisteessä tarjoamme käyttöösi laadukkaat vuokrahenkilöautot, joilla hurautat hetkessä lentoasemalta Fort De Franceen. Vauhdikkaampaa matkantekoa rakastaville valikoimissamme on sporttisia urheiluautoja, ja perheellisille puolestaan suosittelemme jotakin tilavista farmareistamme. Avoautolla koet maisemat kaikkein parhaiten, ja maasturilla selvität hankalakulkuisemmatkin maastot. Pakettiautoon saat mahtumaan myös isokokoisemmat matkatavarat. Fort De Francessa autonvuokraukseesi sisältyy jo valmiiksi esimerkiksi varkausturva ja kolariturva, ja lisäpalveluna saat valittua esimerkiksi lastenrattaat, vauvan turvakaukalon ja korokeistuimen tilaukseesi, mikä varmasti helpottaa perheen kanssa matkaavia. Voit valita ajoneuvosi kategorian jo etukäteen verkkosivuillamme, mutta huomioithan, että emme voi luvata jotakin tiettyä merkkiä.

Koe Fort De Francen trooppinen lumo Sixtin vuokra-autolla

Fort De France on Ranskan merentakaiseen departemenettiin kuuluvan Martiniquen pääkaupunki ja satama risteilyaluksille. Kaupunki on saanut nimensä Fort St Louisin linnakkeesta, joka on peräisin 1600-luvulta ja suosittu turistikohde. Muihin kiehtoviin nähtävyyksiin lukeutuvat katedraali sekä Sacre Couer de Balatan kirkko, joka on pariisilaisen Montmartren kirkon trooppinen kopio. Ota hengähdystauko nähtävyyksistä ja seuraa värikästä katuelämää ja nauti karibialaisen musiikin rytmeistä, tai suuntaa kauniille hiekkarannoille palvomaan aurinkoa. Ihaile Jardin de Balatan kasvitieteellisessä puutarhassa paikallista luontoa, tai ota vuokra-auto allesi ja suuntaa vaikkapa Mont Peleén tulivuorelle patikoimaan. Autonvuokraus Fort De Francessa on kätevä tapa tutustua Martiniqueen, koska saaren pienuuden ansiosta kaikki kohteet ovat suhteellisen lyhyen ajomatkan päässä!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service