Autonvuokraus
Le Lamentin
Piilota
Martinique // Le Lamentin
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Le Lamentin

Autonvuokraus Le Lamentinissa on helppoa ja kätevää, kun valitset Sixtin Autovuokraamon! Voit tutustua kattavaan autovalikoimaamme jo ennen lähtöäsi näppärillä verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme ja myös suorittaa varauksen netissä. Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat varata ajoneuvoja omien mieltymystensä ja tarpeidensa mukaisesti, joten autokalustossamme on erilaisia ajoneuvoja henkilöautoista pakettiautoihin ja maastureihin. Voit luottaa siihen, että vuokra-automme vievät sinut määränpäähäsi turvallisesti ja luotettavasti. Vuokraus kauttamme on sujuvaa ja asiakaslähtöistä niin verkkosivuillamme kuin itse kohteessa. Valitse Sixt, kun haluat luotettavuutta ja laatua!

 
 • Martinique Lentoasema
  Aéroport Aimé Césaire
  97232 Le Lamentin

  ma. - la.07:30 - 20:30
  su.13:00 - 20:30
  Juhlapyhä13:00 - 20:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Le Lamentin Lareinty
  Imp Lareinty 1
  97232 Le Lamentin

  ma. - la.07:30 - 20:30
  su.13:30 - 20:30
  Juhlapyhä13:30 - 20:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Martinique Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aéroport Aimé Césaire
  97232 Le Lamentin

  ma. - la.07:30 - 20:30
  su.13:00 - 20:30
  Juhlapyhä13:00 - 20:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Le Lamentin Lareinty

  Sixt Autonvuokraus
  Imp Lareinty 1
  97232 Le Lamentin

  ma. - la.07:30 - 20:30
  su.13:30 - 20:30
  Juhlapyhä13:30 - 20:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Pakettiautot

Koe Le Lamentin ja Martinique Sixtin vuokra-auton ratissa

Olemme varanneet Sixt Autovuokraamoomme ajoneuvoja eri kategorioissa auttaaksemme sinua tekemään Le Lamentinin lomastasi parhaan mahdollisen. Jos olet liikkeellä yksin tai matkaseurueen kanssa, jokin laadukkaista henkilöautoistamme tai farmareistamme on näppärä valinta. Häämatkalaisille tai hieman erityisempää hakeville valikoimissamme on myös urheiluautoja ja avoautoja, ja jos haluat valloittaa vaikeakulkuisempaa maastoa, voimme lämpimästi suositella maastureitamme. Isommalle matkatavaramäärälle suosittelemme pakettiautoa. Huomioithan, että emme voi taata jotakin tiettyä vuokra-auton merkkiä Le Lamentinin matkallasi, ainoastaan kategorian. Monipuolisista lisäpalveluistamme saat vielä enemmän mukavuutta matkaasi, kuten esimerkiksi lastenistuimen perheen pienimmälle. Tiesithän, että jos olet itse tai matkakumppanisi on alle 25-vuotias, myös silloin voit varata kauttamme ajoneuvon.

Autonvuokraus Le Lamentinissa mahdollistaa koko saaren tutkimisen

Le Lamentin sijaitsee Ranskan departementissa Martiniquessa Länsi-Intian saaristossa, ja se on siten osa Euroopan unionia. Le Lamentinissa voit vierailla Belfortin banaaniplantaasilla tai tehdä lentoretken ja ihailla henkeäsalpaavia maisemia yläilmoista. Hyppää vuokra-auton ohjauspyörän taakse ja suuntaa Le Lamentinista tutkimaan saarta laajemminkin, sillä kaikki mielenkiintoiset kohteet sijaitsevat sutjakan ajomatkan päässä täältä. Pääkaupunki Forte-de-Francen vanha linnoitus ja Pariisin vuoden 1889 maailmannäyttelyä varten rakennettu Bibliothèque Scholcher ovat näkemisen arvoisia kohteita. Grand-Rivièren värikkäät talot hurmaavat idyllisyydellään, ja Mont Peléen tulivuori ja entinen pääkaupunki Saint-Pierre viehättävät saaren pohjoisosassa. Saint-Annessa sijaitsee puolestaan auringonpalvojien suosima Les Salinesin ranta. Anna Martiniquen hurmata sinut ja Sixtin auttaa sinut matkaan!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service