Autonvuokraus
Plaisance
Piilota
Mauritius // Plaisance
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Plaisance

Saavuttuasi Mauritiuksen paratiisisaarelle kohteenasi Plaisance kannattaa matka aloittaa Sixt Autovuokraamosta, josta saat käyttöösi ensiluokkaisen vuokra-auton matkallesi. Lähin toimipisteemme sijaitsee Sir Seewoosagur Ramgoolam kansainvälisellä lentokentällä, noin 40 kilometrin ajomatkan päässä Plaisancesta, ja vuokrattavanasi on autokalustostamme taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit, maastoon kuin maastoon soveltuvat nelivedot sekä ylellisen ajokokemuksen antavat urheilu- ja avoautot. Olethan rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme, joka voi auttaa sinua valitsemaan ajoneuvon autovalikoimastamme, jolla saat eniten irti Mauritiuksen-matkastasi.

 
 • Mauritius Lentoasema
  Sir Seewoosagur Ramgoolam AP
  51520 Plaisance, Mauritius

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Mauritius Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Sir Seewoosagur Ramgoolam AP
  51520 Plaisance, Mauritius

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot

Autonvuokrausta Plaisancessa edullisesti ja luotettavasti Sixt Autovuokraamosta

Vuokra-auto on kätevä kulkuväline matkaillessasi saarella paikasta toiseen, eikä sinua rajoita silloin aikataulut eivätkä joukkoliikenteen määränpäät, vaan voit itse päättää reittisi. Sixtin lisäpalveluilla voit räätälöidä vuokra-autopaketistasi entistä yksilöidymmän ja omia tarpeitasi vastaavan, esimerkiksi jos olet liikkeellä lasten kanssa, turvalliset lastenistuimet ovat hyvä lisä vuokra-autoon, kun taas jokainen matkaaja hyötyy GPS-navigaattorista, joka opastaa perille kohteeseen. Häämatkalla haluaa varmasti poistaa kaikki huolet mielestään, joten miksipä et valitsisi tarjoamistamme erilaisista lisävakuutuksista sopivimpia rauhoittamaan mielen yllättävien tilanteiden varalta. Jos puolisosi tykkää myös tarttua auton rattiin, kannattaa nimetä matkalle lisäkuljettaja, jolloin voitte vuorotella kuljettajana, varsinkin jos kummankin tekee mieli testata valitsemaanne luksusautoa. Otathan ystävällisesti huomioon varatessasi, että emme voi taata tiettyä automallia, ainoastaan autoluokan.

Autonvuokraus Plaisancessa vie sinut hiekkarantojen ja upean luonnon äärelle

Plaisance sijaitsee maan pääkaupunki Port Louisista puolen tunnin ajomatkan päässä etelään ja sieltä on vain 10 kilometriä länsirannikolle Intian valtameren rannalle. Kaupunki on Beau Bassin-Rose Hillin kupeessa, jossa on paljon ostosmahdollisuuksia markkinoilla sekä ostoskeskuksissa, eikä mikään estä ajamasta pääkaupunkiin asti, jossa on vielä monipuolisemmat mahdollisuudet ostosten tekoon, ostoksethan kulkevat kätevästi vuokra-autosi kyydissä. Noin 14 kilometrin päässä on uskomaton Casela World of Adventures -luonnonpuisto, jossa on 250 hehtaarin edestä mahtavaa luontoa ja eksoottisia eläimiä, sekä mahdollisuuksia erilaisille safareille, kuten isojen kissaeläinten safariajelulle ja kävelylle leijonien kanssa, ja harrasteille aina kiipeilystä, vaijeriliu'usta muta-karting-ajoon maastossa. Ota siis vuokra-auto allesi Sixtiltä ja lähde seikkailemaan upealla Mauritiuksella!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service