Autonvuokraus
Cancun
Piilota
Meksiko // Cancun
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Cancun

Yksi Jukatanin niemimaan helmistä, Cancún, on matkakohteena mitä mainioin tutustuttavaksi Sixt Autovuokraamo Cancunin vuokra-autoilla. Työ- ja lomamatkat sujuvat kuin mukava leikki, kun valitset autonvuokrauksen Cancunista lentoasemalta. Valittavanasi laajasta ajoneuvovalikoimasta ovat mm. tilavat farmarit perhelomalle, Premium-luokan loistoajoneuvot vaativampiin liikeneuvotteluihin ja näpsäkän taloudelliset sedanit shoppailuun ja rantalomalle. Tutustu koko valikoimaan kätevien lisäpalveluiden kanssa helposti kotisohvalla verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksemme avulla ja tee varauksesi jo tänään.

 
 • Cancun Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Carretera Federal 307 Km 17
  77560 Cancun

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Edulliset ja laadukkaat vuokra-autot Cancunista Sixtiltä

Aurinkorannoistaan, teemapuistoistaan ja iltaelämästään tunnettu Meksikon Cancún on helppo ottaa haltuun autonvuokrauksella Cancunista. Voit kokea helposti enemmän, kun koko seurue kulkee rantavarusteineen, lastentarvikkeineen ja ostoksineen samassa kyydissä. Varaa lisävarusteistamme mm. GPS-navigaattori, niin et eksy reitiltäsi, ja lasten turvaistuimilla turvaat perheen pienempien matkanteon. Lisäkuljettajapalvelulla voit jakaa ajamisen nautintoa varsinkin pidemmillä ajomatkoilla ja lisäturvat antavat mielenrauhaa yllättävien tilanteiden varalle. Huomioithan varausta tehdessäsi, että emme takaa yksittäistä ajoneuvomallia, vaan ajoneuvokategorian. Saat tarvittaessa osaavaa ja ystävällistä palvelua soittamalla asiakaspalveluumme, viikon jokaisena päivänä.

Sixt Cancún vie sinut maya-kulttuurin raunioille, aktiviteettipuistoihin ja iltaelämään

Maya-kulttuuristaan tunnettu maa sopii Cancúniin matkustavalle, sillä kaupungin runsaiden aktiviteettien lisäksi on kulttuurinähtävyyksiin lyhyt ajomatka. Tulumissa sijaitsevat maya-rauniot ovat ennennäkemättömän ja avartava kokemus. Suuntaa siis viihtyisä Sixt Cancunin ajoneuvo etelään, noin 130 kilometrin päähän keskustasta ja nautiskele maisemista jo matkalla. Vapaiden kilometrien ansiosta voit päättää, kuinka pitkän matkan haluat lomallasi ajella! Kaupungissa lapset kannattaa ottaa tilavan farmarin kyytiin ja ajella suosittuun Xavage by Xcaret -teemapuistoon, joka sijaitsee tien 307 varressa, noin 20 kilometriä etelään. Puistossa on useita eri aktiviteetteja mönkijöistä kajakkeihin ja kaikkea siltä väliltä. Mikäli shoppailuhammasta kutittaa, kurvaa taloudellinen ja näppärän kokoinen sedan keskustan Plaza las Americaksen tai El Reyn alueen Kukulcan Plazan suuriin ostoskeskuksiin, ja kuljeta ostokset helposti vuokra-auton kyydissä vaikkapa rannalle tai hotellille. Kun alla on ensiluokkainen Cancúnin-autovuokraamomme vuokra-auto, vain mielikuvitus on rajana matkallasi.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service