Auton vuokraus toimipisteestä Cancun Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Cancun Lentoasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Cancun Lentoasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Cancun Lentoasema

Osoite

Carretera Cancun-Tulum KM 17 Parque logístico APQ, Unidad 6, 77560 Cancun, Meksiko
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
00:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
00:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Cancun Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Cancunin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Cancunin lentokentällä

Mikäli olet hullaantunut Jukatanin niemimaan helmestä nimeltä Cancun, ja haluaisit tutustua sen ympäristöön itse reittisi valiten, varaa matkallesi vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta Cancunin lentokentältä. Vai oletko työmatkalla, ja sinun tulee päästä liikkumaan näppärästi paikasta toiseen, halki Meksikon? Tutustu Sixt vuokra-autojen tarjontaan, ja valitse moderneista autoista sinulle sopivin autokategoria sekä mahdolliset lisäpalvelut. Tee varaus kätevästi jo kotisohvallasi internetissä tai soittamalla asiakaspalveluun. Perille saavuttuasi autonvuokraus Cancunin lentokentällä käy ripeästi, joten voit aloittaa lomasi tai työmatkasi varmoin ja luottavaisin mielin.
Autonvuokraus Cancunin lentokentällä

Autonvuokraus Cancunin lentokentällä

Cancunin vilkas kansainvälinen lentokenttä, lyhennettynä CUN, sijaitsee Cancunin kaupungin pohjoispuolella, vain noin 18 kilometrin päässä sen keskustasta. Autonvuokraus Cancunin lentokentällä käy näppärästi ja vuokraamomme löydät kentältä opasteita seuraamalla. Sujuvimmin pääset aloittamaan lomasi suorittamalla varauksen ja maksun jo kotimaassa. Voit valita sinulle parhaiten sopivan kulkupelin avoautoista, maastoautoista tai farmariautoista. Muistathan, että takaamme ainoastaan autokategorian, emme varsinaista automallia tai -merkkiä. Vuokra-automme ovat uusia sekä tunnettujen ja luotettavien automerkkien valmistamia.
Värikkään merielämän ja maya-rauniot koet kätevimmin vuokra-autolla

Värikkään merielämän ja maya-rauniot koet kätevimmin vuokra-autolla

Cancun on erinomainen lähtöpiste, yösija ja tukipaikka autoseikkailuille, ympäri Jukatanin niemimaan. Ystäväporukat voivat nautiskella vaikkapa rauhallisen Isla de Mujeresin saaren kauneudesta, ja hurauttaa myöhemmin potkua lomaan shoppailukierroksella kaupungin ostoskeskuksissa. Kaveriloma sujuu hymyt huulilla, kun mukana on näppärän kokoinen vuokra-auto, jonne ostokset saa kätevästi, ja matka taittuu huolettomasti. Kaupungissa on myös loistokkaat puitteet pitää kokouksia ja palavereita, ja rentoutua jälkeenpäin yhdellä monista golf-kentistä. Golf-bägit kulkevat näppärästi tilavissa ja edustavissa farmariautoissa. Perheille kaupunki tarjoaa vesipuistoja, teemapuistoja, mielenkiintoisia museoita sekä merellisiä ihmeellisyyksiä, kuten delfiiniretket ja snorklaus. Sixtiltä vuokratulla farmariautolla liikkuessa kulkevat koko perhe ja tavarat yhdessä koossa. Autoilun riemua ja historiallisia nähtävyyksiä etsiessä kannattaa suunnata kulkunsa Tulumiin, joka sijaitsee Cancunista noin 130 kilometriä etelään. Maya-kulttuurin raunioita voi käydä ihastelemassa myös lännessä, Chichén Itzá -kaupungissa, jonne matkaa Tulumista kertyy noin 285 kilometriä. Mikäli historia vie mennessään, voi kaupungista etsiä yösijan ja palata takaisin Cancuniin vasta seuraavana päivänä. Anna Meksikon viedä, ja vikise tyytyväisenä Sixtin vuokra-auton ratissa!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Cancun Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Cancun Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Cancun Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Cancun Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Cancun Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Cancun Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Cancun Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Cancun Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Cancun Lentoasema

    Näytä lisää