Auton vuokraus alueella Cancun

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipisteessä Cancun

Edulliset ja laadukkaat vuokra-autot Cancunista Sixtiltä

Edulliset ja laadukkaat vuokra-autot Cancunista Sixtiltä

Yksi Jukatanin niemimaan helmistä, Cancún, on matkakohteena mitä mainioin tutustuttavaksi Sixt Autovuokraamo Cancunin vuokra-autoilla. Työ- ja lomamatkat sujuvat kuin mukava leikki, kun valitset autonvuokrauksen Cancunista lentoasemalta. Valittavanasi laajasta ajoneuvovalikoimasta ovat mm. tilavat farmarit perhelomalle, Premium-luokan loistoajoneuvot vaativampiin liikeneuvotteluihin ja näpsäkän taloudelliset sedanit shoppailuun ja rantalomalle. Tutustu koko valikoimaan kätevien lisäpalveluiden kanssa helposti kotisohvalla verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksemme avulla ja tee varauksesi jo tänään.Aurinkorannoistaan, teemapuistoistaan ja iltaelämästään tunnettu Meksikon Cancún on helppo ottaa haltuun autonvuokrauksella Cancunista. Voit kokea helposti enemmän, kun koko seurue kulkee rantavarusteineen, lastentarvikkeineen ja ostoksineen samassa kyydissä. Varaa lisävarusteistamme mm. GPS-navigaattori, niin et eksy reitiltäsi, ja lasten turvaistuimilla turvaat perheen pienempien matkanteon. Lisäkuljettajapalvelulla voit jakaa ajamisen nautintoa varsinkin pidemmillä ajomatkoilla ja lisäturvat antavat mielenrauhaa yllättävien tilanteiden varalle. Huomioithan varausta tehdessäsi, että emme takaa yksittäistä ajoneuvomallia, vaan ajoneuvokategorian. Saat tarvittaessa osaavaa ja ystävällistä palvelua soittamalla asiakaspalveluumme, viikon jokaisena päivänä.
Sixt Cancún vie sinut maya-kulttuurin raunioille, aktiviteettipuistoihin ja iltaelämään

Sixt Cancún vie sinut maya-kulttuurin raunioille, aktiviteettipuistoihin ja iltaelämään

Maya-kulttuuristaan tunnettu maa sopii Cancúniin matkustavalle, sillä kaupungin runsaiden aktiviteettien lisäksi on kulttuurinähtävyyksiin lyhyt ajomatka. Tulumissa sijaitsevat maya-rauniot ovat ennennäkemättömän ja avartava kokemus. Suuntaa siis viihtyisä Sixt Cancunin ajoneuvo etelään, noin 130 kilometrin päähän keskustasta ja nautiskele maisemista jo matkalla. Vapaiden kilometrien ansiosta voit päättää, kuinka pitkän matkan haluat lomallasi ajella! Kaupungissa lapset kannattaa ottaa tilavan farmarin kyytiin ja ajella suosittuun Xavage by Xcaret -teemapuistoon, joka sijaitsee tien 307 varressa, noin 20 kilometriä etelään. Puistossa on useita eri aktiviteetteja mönkijöistä kajakkeihin ja kaikkea siltä väliltä. Mikäli shoppailuhammasta kutittaa, kurvaa taloudellinen ja näppärän kokoinen sedan keskustan Plaza las Americaksen tai El Reyn alueen Kukulcan Plazan suuriin ostoskeskuksiin, ja kuljeta ostokset helposti vuokra-auton kyydissä vaikkapa rannalle tai hotellille. Kun alla on ensiluokkainen Cancúnin-autovuokraamomme vuokra-auto, vain mielikuvitus on rajana matkallasi.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Cancun
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Cancun?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Cancun sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Cancun.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Cancun?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Cancun. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Cancun

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Cancun?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Cancun?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Cancun?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Cancun

Näytä lisää