Autonvuokraus
Cancun Lentoasema
Piilota
Meksiko // Cancun // Cancun Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Cancun Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Carretera Federal 307 Km 17
  77560 Cancun MX +52-9988862427
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: CUN
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Cancunin lentokentällä

Mikäli olet hullaantunut Jukatanin niemimaan helmestä nimeltä Cancun, ja haluaisit tutustua sen ympäristöön itse reittisi valiten, varaa matkallesi vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta Cancunin lentokentältä. Vai oletko työmatkalla, ja sinun tulee päästä liikkumaan näppärästi paikasta toiseen, halki Meksikon? Tutustu Sixt vuokra-autojen tarjontaan, ja valitse moderneista autoista sinulle sopivin autokategoria sekä mahdolliset lisäpalvelut. Tee varaus kätevästi jo kotisohvallasi internetissä tai soittamalla asiakaspalveluun. Perille saavuttuasi autonvuokraus Cancunin lentokentällä käy ripeästi, joten voit aloittaa lomasi tai työmatkasi varmoin ja luottavaisin mielin.

Autonvuokraus Cancunin lentokentällä

Cancunin vilkas kansainvälinen lentokenttä, lyhennettynä CUN, sijaitsee Cancunin kaupungin pohjoispuolella, vain noin 18 kilometrin päässä sen keskustasta. Autonvuokraus Cancunin lentokentällä käy näppärästi ja vuokraamomme löydät kentältä opasteita seuraamalla. Sujuvimmin pääset aloittamaan lomasi suorittamalla varauksen ja maksun jo kotimaassa. Voit valita sinulle parhaiten sopivan kulkupelin avoautoista, maastoautoista tai farmariautoista. Muistathan, että takaamme ainoastaan autokategorian, emme varsinaista automallia tai -merkkiä. Vuokra-automme ovat uusia sekä tunnettujen ja luotettavien automerkkien valmistamia.

Värikkään merielämän ja maya-rauniot koet kätevimmin vuokra-autolla

Cancun on erinomainen lähtöpiste, yösija ja tukipaikka autoseikkailuille, ympäri Jukatanin niemimaan. Ystäväporukat voivat nautiskella vaikkapa rauhallisen Isla de Mujeresin saaren kauneudesta, ja hurauttaa myöhemmin potkua lomaan shoppailukierroksella kaupungin ostoskeskuksissa. Kaveriloma sujuu hymyt huulilla, kun mukana on näppärän kokoinen vuokra-auto, jonne ostokset saa kätevästi, ja matka taittuu huolettomasti. Kaupungissa on myös loistokkaat puitteet pitää kokouksia ja palavereita, ja rentoutua jälkeenpäin yhdellä monista golf-kentistä. Golf-bägit kulkevat näppärästi tilavissa ja edustavissa farmariautoissa.

Perheille kaupunki tarjoaa vesipuistoja, teemapuistoja, mielenkiintoisia museoita sekä merellisiä ihmeellisyyksiä, kuten delfiiniretket ja snorklaus. Sixtiltä vuokratulla farmariautolla liikkuessa kulkevat koko perhe ja tavarat yhdessä koossa. Autoilun riemua ja historiallisia nähtävyyksiä etsiessä kannattaa suunnata kulkunsa Tulumiin, joka sijaitsee Cancunista noin 130 kilometriä etelään. Maya-kulttuurin raunioita voi käydä ihastelemassa myös lännessä, Chichén Itzá -kaupungissa, jonne matkaa Tulumista kertyy noin 285 kilometriä. Mikäli historia vie mennessään, voi kaupungista etsiä yösijan ja palata takaisin Cancuniin vasta seuraavana päivänä. Anna Meksikon viedä, ja vikise tyytyväisenä Sixtin vuokra-auton ratissa!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Cancun Lentoasema CUN Carretera Federal 307 Km 17 77560 Cancun 21.042190, -86.850307 +52-9988862427

Sixt-toimipiste Cancun Lentoasema CUN

Carretera Federal 307 Km 17
77560 Cancun
 
Puhelinnro +52-9988862427

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service