Autonvuokraus
Guadalajara/HolidayInn Express
Piilota
Meksiko // Guadalajara // Guadalajara/HolidayInn Express
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Guadalajara/HolidayInn Express: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Av. Mariano Otero 2397
  45089 Guadalajara MX +52-3331232253
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: GDLC01
Aukioloajat
ma. - la.09:00 - 14:00
 15:00 - 18:00
 
 

Koe Guadalajara Holiday Innin Sixt Autovuokraamon avulla

Sixt Autovuokraamo Guadalajara/HolidayInn Express toivottaa sinut tervetulleeksi elämää sykkivään Guadalajaraan! Toimipisteemme sijaitsee keskustan tuntumassa, HolidayInn Express -hotellin tiloissa. Voit hoitaa autonvuokrauksen Guadalajara/HolidayInn Expressin toimipisteeltämme jo etukäteen varauspalvelumme avulla, jolloin vuokra-auton noutaminen on nopeaa ja vaivatonta ja pääset jatkamaan matkaasi Guadalajaran kaupungissa saman tien. Toimipisteemme editse kulkevan valtatien 15 kautta voit lähteä halutessasi pidemmällekin retkelle. Guadalajara on yksi Meksikon suurimmista kaupungeista, ja se tunnetaan niin kulttuuristaan kuin liike-elämästäänkin. Liikematkalaisen onkin helppo suunnata vuokra-autollaan esimerkiksi parin kilometrin päässä sijaitsevaan Expo Guadalajara -keskukseen, joka tunnetaan Meksikon keskeisenä tapahtumakeskuksena ja maailmanluokan tapahtumien näyttämönä. Olitpa sitten bisnesmatkalla tai lomavierailulla, löydät allesi laadukkaan vuokra-auton Guadalajara/HolidayInn Expressin toimipisteeltämme. Henkilöautovalikoimastamme löydät mukavat vaihtoehdot kaupungin kapeille kaduille, kun taas kaupunkialueen ulkopuolella tasaisen varmat kyydit tarjoaa järeä 4x4-maasturi, joka ei hätkähdä vaativampiakaan olosuhteita. Sulavuutta ja suorituskykyä samassa paketissa kaipaavan puolestaan kannattaa tutustua luksusautojen tarjontaamme. Huomaathan, että voimme taata käyttöösi ainoastaan tietyn ajoneuvokategorian, ja lopullinen automallisi valikoituu saatavuustilanteen mukaan.

Ketterää vuokra-autoilua Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Guadalajara/HolidayInn Expressin toimipisteeltämme tarjoaa sinulle vaivattomat kyydit Guadalajaran-matkallesi. Koska haluamme tarjota sinulle mahdollisimman miellyttävän vuokrauskokemuksen, kattavien lisäpalveluidemme joukosta voit valita vuokra-autoosi kaipaamiasi lisäominaisuuksia. Vapailla ajokilometreillä varustetulla vuokra-autolla ajat huolettomasti pidempiäkin päivämatkoja ilman, että joudut miettimään kilometrimäärien täyttymistä. Koska matkoilla voi toisinaan sattua ja tapahtua monenlaista, lisäturvavalikoimastamme voit halutessasi valita vapaaehtoiset lisäturvat yllättävien tilanteiden varalta. Valinnaisiin lisäpalveluihimme kuuluu myös GPS-navigaattori, joka johdattaa sinut oikealle reitille tiheään rakennetussa Guadalajarassa. Oletko suuntaamassa kauemmas road tripille, tai oletko kenties perhelomalla? Lisäkuljettajapalvelun ansiosta voit jakaa ajamisen nautinnon, ja lastenistuimien valikoimastamme valitset perheen pienimmille tarpeelliset lisävarusteet turvalliseen matkantekoon. Ystävällinen henkilökuntamme on aina valmiina vastaamaan kysymyksiisi autonvuokraukseen liittyen. Tervetuloa kokemaan nautinnollinen ja vaivaton autonvuokraus Guadalajara/HolidayInn Expressin toimipisteeltämme!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - la.09:00 - 14:00
 15:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Guadalajara/HolidayInn Express GDLC01 Av. Mariano Otero 2397 45089 Guadalajara 20.650405, -103.399662 +52-3331232253

Sixt-toimipiste Guadalajara/HolidayInn Express GDLC01

Av. Mariano Otero 2397
45089 Guadalajara
 
Puhelinnro +52-3331232253

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service