Auton vuokraus toimipisteestä Guadalajara/HolidayInn Express

 

Suosituin kohteessa Guadalajara/HolidayInn Express

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Guadalajara/HolidayInn Express alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Guadalajara/HolidayInn Express

Osoite

Av. Mariano Otero 2397, 45089 Guadalajara, Meksiko
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - La
09:00 - 14:00 15:00 - 18:00

Palvelumme toimipisteessä Guadalajara/HolidayInn Express

Koe Guadalajara Holiday Innin Sixt Autovuokraamon avulla

Koe Guadalajara Holiday Innin Sixt Autovuokraamon avulla

Sixt Autovuokraamo Guadalajara/HolidayInn Express toivottaa sinut tervetulleeksi elämää sykkivään Guadalajaraan! Toimipisteemme sijaitsee keskustan tuntumassa, HolidayInn Express -hotellin tiloissa. Voit hoitaa autonvuokrauksen Guadalajara/HolidayInn Expressin toimipisteeltämme jo etukäteen varauspalvelumme avulla, jolloin vuokra-auton noutaminen on nopeaa ja vaivatonta ja pääset jatkamaan matkaasi Guadalajaran kaupungissa saman tien. Toimipisteemme editse kulkevan valtatien 15 kautta voit lähteä halutessasi pidemmällekin retkelle. Guadalajara on yksi Meksikon suurimmista kaupungeista, ja se tunnetaan niin kulttuuristaan kuin liike-elämästäänkin. Liikematkalaisen onkin helppo suunnata vuokra-autollaan esimerkiksi parin kilometrin päässä sijaitsevaan Expo Guadalajara -keskukseen, joka tunnetaan Meksikon keskeisenä tapahtumakeskuksena ja maailmanluokan tapahtumien näyttämönä. Olitpa sitten bisnesmatkalla tai lomavierailulla, löydät allesi laadukkaan vuokra-auton Guadalajara/HolidayInn Expressin toimipisteeltämme. Henkilöautovalikoimastamme löydät mukavat vaihtoehdot kaupungin kapeille kaduille, kun taas kaupunkialueen ulkopuolella tasaisen varmat kyydit tarjoaa järeä 4x4-maasturi, joka ei hätkähdä vaativampiakaan olosuhteita. Sulavuutta ja suorituskykyä samassa paketissa kaipaavan puolestaan kannattaa tutustua luksusautojen tarjontaamme. Huomaathan, että voimme taata käyttöösi ainoastaan tietyn ajoneuvokategorian, ja lopullinen automallisi valikoituu saatavuustilanteen mukaan.
Ketterää vuokra-autoilua Sixtin vuokra-autolla

Ketterää vuokra-autoilua Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Guadalajara/HolidayInn Expressin toimipisteeltämme tarjoaa sinulle vaivattomat kyydit Guadalajaran-matkallesi. Koska haluamme tarjota sinulle mahdollisimman miellyttävän vuokrauskokemuksen, kattavien lisäpalveluidemme joukosta voit valita vuokra-autoosi kaipaamiasi lisäominaisuuksia. Vapailla ajokilometreillä varustetulla vuokra-autolla ajat huolettomasti pidempiäkin päivämatkoja ilman, että joudut miettimään kilometrimäärien täyttymistä. Koska matkoilla voi toisinaan sattua ja tapahtua monenlaista, lisäturvavalikoimastamme voit halutessasi valita vapaaehtoiset lisäturvat yllättävien tilanteiden varalta. Valinnaisiin lisäpalveluihimme kuuluu myös GPS-navigaattori, joka johdattaa sinut oikealle reitille tiheään rakennetussa Guadalajarassa. Oletko suuntaamassa kauemmas road tripille, tai oletko kenties perhelomalla? Lisäkuljettajapalvelun ansiosta voit jakaa ajamisen nautinnon, ja lastenistuimien valikoimastamme valitset perheen pienimmille tarpeelliset lisävarusteet turvalliseen matkantekoon. Ystävällinen henkilökuntamme on aina valmiina vastaamaan kysymyksiisi autonvuokraukseen liittyen. Tervetuloa kokemaan nautinnollinen ja vaivaton autonvuokraus Guadalajara/HolidayInn Expressin toimipisteeltämme!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Guadalajara/HolidayInn Express

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Guadalajara/HolidayInn Express?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Guadalajara/HolidayInn Express sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Guadalajara/HolidayInn Express.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Guadalajara/HolidayInn Express?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Guadalajara/HolidayInn Express

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Guadalajara/HolidayInn Express?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Guadalajara/HolidayInn Express?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Guadalajara/HolidayInn Express

Näytä lisää