Autonvuokraus
Hermosillo
Piilota
Meksiko // Hermosillo
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Hermosillo

Autonvuokraus Hermosillossa on helppoa, kun valitset Sixtin Autovuokraamon! Voit tutustua halutessasi jo etukäteen laajaan autovalikoimaamme helppokäyttöisillä verkkosivuillamme, ja suorittaa sopivan ajoneuvon löydettyäsi vuokrauksen näppärästi saman tien. Avulias ja ripeä asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään niin saavuttuasi Hermosilloon, kuin netissä. Löydät sivuiltamme korkealuokkaisesta autokalustostamme taloudellisista henkilöautoista avoautoihin ja maastureihin, joilla karautat nähtävyydestä toiseen sujuvasti ja tyylikkäästi. Vuokra-autolla pääset laatimaan itse omat aikataulusi ja mitkä kohteet Hermosillossa valitset kokea. Sixtillä saat räätälöityä matkastasi Meksikoon juuri toiveidesi mukaisen!

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Autovuokraamo Hermosillossa palvelee sinua laadukkaasti

Hermosillossa saat vuokrattua näppärästi ajoneuvojamme käyttöösi joko Hermosillon lentoasemalta tai keskustasta, ja palautuksen voit myös suorittaa valitsemallesi toimipisteelle ja siten helpottaa matkantekoasi. Tarjoamme valikoimissamme taloudellisia henkilöautoja ja farmareita, joista voit valita mieleisesi seurueesi koosta riippuen. Maasturilla selätät haastavammatkin tieosuudet ja säätilat, ja urheiluautolla karautat vauhdilla Meksikon teitä pitkin. Avoautolla saat ihanasti matkaasi pientä ylellisyyden ja vapauden tunnetta. Huomaathan ystävällisesti, että emme pysty lupaamaan ajoneuvon mallia, ainoastaan autoluokan. Suosittelemme myös valitsemaan korkealuokkaisista lisäpalveluista mukavuuksia ja hyödyllisiä osiota matkallesi, niin teet matkanteosta vielä sujuvampaa. GPS-navigaattori vie sinut aina määränpäähäsi, ja lastenistuimessa perheen pienin matkaa turvallisesti perille. Kysy lisää asiakaspalvelustamme, joka on valmis auttamaan sinua viikon jokaisena päivänä.

Autonvuokraus Hermosillossa tekee matkastasi sujuvan kokemuksen

Hermosillo, entiseltä nimeltään Pitic on Pohjois-Meksikossa sijaitsevan Sonoran osavaltion pääkaupunki ja suurin kaupunki. Hermosillossa vallitsee subtrooppinen kuuma aavikkoilmasto, joten matkaltasi ei ainakaan puutu lämpöä. Kaupungin keskeisiin nähtävyyksiin kuuluu keskustassa sijaitseva, 1865 rakennettu Plaza Zaragoza, jonka osia on tuotu Firenzestä asti. Aukion vieressä sijaitsee toinen kuuluisa nähtävyys Catedral de la Asuncionin katedraali, jonka rakennustyöt aloitettiin jo 1700-luvulla. Cerro de Campanan vuori on yksi Hermosillon symboleista, jossa pääset nauttimaan hienoista maisemista. Autonvuokraus on kätevä tapa tutustua Hermosillon lähiseutuihin, joista esimerkiksi San Carlosin upeat hiekkarannat ovat kuuluisa matkailukohde ja tarjoavat rentoutusta nähtävyyksien lomaan. La Pintadan arkeologisella alueella voit puolestaan nähdä intiaanin luolia luolamaalauksineen.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service