Autonvuokraus
Monterrey Lentoasema
Piilota
Meksiko // Monterrey // Monterrey Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Monterrey Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Carretera Miguel Alemán KM 24
  66600 Monterrey MX +52-8183690696
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MTY
Aukioloajat
ma. - pe.00:00 - 24:00
la.00:00 - 23:00
su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Monterrey General Escobedon lentokentällä

Mikäli matkasi määränpäänä on Monterreyn kaupunki, sen Monterrey General Escobedo -lentokentän Sixt Autovuokraamo tarjoaa käyttöösi toimivat ja nykyaikaiset autot, joiden joukosta voit valita omalle matkallesi kaikkein parhaimmin sopivan ratkaisun. Autonvuokraus Monterrey General Escobedon lentokentällä onnistuu kauttamme helposti ja vaivattomasti. Valikoimastamme löytyy ajoneuvoja kaikenlaisiin tarpeisiin. Meiltä saat vuokrattua käyttöösi niin kätevän kokoiset henkilöautot, tilavammat farmarit kuin modernit katumaasturitkin. Voit siis tehdä autotyypin valinnan vaikkapa henkilöluvun, matkatavaroiden määrän tai reissun aikana ajettavan maaston perusteella. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, mutta ei tiettyä automallia.

Autonvuokraus Monterrey General Escobedon lentokentällä

Lentokentälle saavuttuasi löydät autovuokraamomme kätevästi, joten autonvuokraus Monterrey General Escobedon lentokentällä on mitä vaivattominta, ja saat auton käyttöösi heti matkakohteeseen laskeuduttuasi. Loistavalla etäisyydellä Monterreyn kaupungista sijaitseva Monterrey General Escobedan lentokenttä, lyhennettynä MTY, on ainoastaan 24 kilometrin päässä keskustasta, ja automatka lentokentältä kaupungin keskustaan viekin vain puolisen tuntia. Vuokra-autolla saavutat hotelliisi tai muuhun majapaikkaasi hetkessä, ja pääset samalla ihailemaan reitin varrelta löytyviä maisemia. Voit hoitaa vuokra-auton allesi näppärästi joko vierailemalla verkkosivuillamme tai puhelimitse.

Monterrey tutuksi Sixt vuokra-autolla

Monterrey on Nuevo Leónin osavaltion pääkaupunki Meksikossa, ja siellä asuu hieman yli miljoona asukasta. Monterrey sijaitsee Meksikon luoteisosassa Santa Catarina -joen tulvatasangolla. Kaupungin itäpuolella kohoaa 1700 metriä korkea Cerro de la Silla -vuori. Nämä luonnonnähtävyydet tulevat varmasti tutuiksi Sixt vuokra-autolla ajellessa. Saavutat myös muita kiehtovia kohteita helposti vuokra-auto allasi. Matkaa esimerkiksi Bosque magico -huvipuistoon on keskustasta noin 10 kilometriä, ja safarimaiseen eläintarhaan Estrellaan puolestaan noin 80 kilometriä. Näyttävän Catedral Metropolitana de Nuestra Señora de Monterrey -katedraalin sekä muut keskustan nähtävyydet saavutat vain parissa minuutissa Sixt vuokra-auto allasi.

Luotettava ja edullinen Sixt Autovuokraamo toimittaa käyttöösi Monterrey General Escobedon lentokentällä vuokra-auton, jonka ansiosta niin edellä mainittuihin kohteisiin kuin muihinkin paikkoihin tutustuminen käy Monterreyn kaupungissa mitä miellyttävimmin, kokonaan oman aikataulusi mukaisesti, olitpa sitten lomalla tai työmatkalla. Toimiva vuokra-auto mahdollistaa myös sen, että näet viihtyisää kaupunkia sekä sen ympäristöä mahdollisimman paljon.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.00:00 - 24:00
la.00:00 - 23:00
su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Monterrey Lentoasema MTY Carretera Miguel Alemán KM 24 66600 Monterrey 25.778333, -100.106389 +52-8183690696

Sixt-toimipiste Monterrey Lentoasema MTY

Carretera Miguel Alemán KM 24
66600 Monterrey
 
Puhelinnro +52-8183690696

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service