Autonvuokraus
Morelia Lentoasema
Piilota
Meksiko // Morelia // Morelia Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Morelia Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Morelia Zinapecuaro KM 27
  58920 Morelia MX +52-4433133000
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MLM
Aukioloajat
ma. - su.06:00 - 23:00
Juhlapyhä06:00 - 23:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Morelian kansainvälisellä lentokentällä

Moreliaan matkustaessasi voit vuokrata auton Sixt Autovuokraamosta Morelian kansainväliseltä lentokentältä ja nauttia kaupungin tarjoamista upeista maisemista monipuolisesti autolla ajaen sekä eri reittejä hyödyntäen. Kätevästi lentokentällä sijaitseva autovuokraamo mahdollistaa kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustumisen aloittamisen heti lennolta laskeuduttuasi. Autonvuokraus Morelian kansainvälisellä lentokentällä mahdollistaa sen, että saat vuokrattua matkasi ajaksi näppärän henkilöauton tai tilavamman farmariauton, johon mahdutat matkustajien lisäksi myös mukavan määrän matkatavaroita. Voit myös valita allesi mitä luotettavimman matkakumppanin eli kaikkiin maastoihin sopivan maasturin. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan asiakkaan varaaman autokategorian, mutta ei tiettyä automallia.

Autonvuokraus Morelian kansainvälisellä lentokentällä

Morelian kansainvälinen lentokenttä, lyhennettynä MLM, tunnetaan myös nimellä General Francisco J. Mujican kansainvälinen lentokenttä. Se sijaitsee noin 25 kilometrin päässä Morelian keskustasta, joten ajomatka yöpymispaikkaasi ja kiehtovien nähtävyyksien äärelle kestää vain hieman yli puoli tuntia. Autonvuokraus Morelian kansainväliseltä lentokentältä on oiva ratkaisu liikkumiseen kaupungin ja lentokentän välillä. Iloiset työntekijämme palvelevat sinua kaikkina viikonpäivinä. Odotamme innolla yhteydenottoasi, jotta voimme aloittaa seikkailusi suunnittelemisen! Hoidat varauksen näpsäkästi joko verkkosivuillamme tai puhelimitse.

Nauti Moreliasta Sixt vuokra-auto allasi

Mikäli olet haaveillut lomasta tunnelmallisessa Moreliassa tai tulossa on työmatka sinne, edullinen ja luotettava Sixt Autovuokraamo toimittaa käyttöösi lentokentällä haluamasi tyyppisen vuokra-auton, jonka ansiosta sekä kaupunkiin että sen ympäristöön tutustuminen onnistuu luontevasti. Vuonna 1541perustettu Morelia on Michoacánin osavaltion hallinnollinen pääkaupunki Meksikossa. Kaupunki on tunnettu sen punertavasta kivestä rakennetusta historiallisesta keskustasta, joka on lisätty Unescon maailmanperintöluetteloon.

Autonvuokraus Morelian kansainväliseltä lentokentältä kannattaa, sillä vuokra-auto allasi saavutat kaupungin sisällä olevat nähtävyydet, mutta myös pidemmätkin retket onnistuvat helposti. Käy vaikka kurkkaamassa Tarascas-suihkulähdettä ja Guadalupe Sanctuary -kirkkoa. Matkat hoidat molempiin näistä Sixt vuokra-autollasi vain muutamassa minuutissa. Voit myös suunnata hieman pidemmälle ja käydä katsomassa Cerro San Andrés -vuorta, jonne matkaa kertyy Morelian keskustasta noin seitsemän kilometriä. Päätitpä sitten lähteä pidemmille matkoille tai pysyä kaupungissa, Sixt Autovuokraamo Morelian kansainvälisellä lentokentällä on hyvä ratkaisu sopivan ajoneuvon hankkimiseen. Ota rohkeasti yhteyttä, ja voimme aloittaa matkasi suunnittelun!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.06:00 - 23:00
Juhlapyhä06:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Morelia Lentoasema MLM Morelia Zinapecuaro KM 27 58920 Morelia 19.849722, -101.025278 +52-4433133000

Sixt-toimipiste Morelia Lentoasema MLM

Morelia Zinapecuaro KM 27
58920 Morelia
 
Puhelinnro +52-4433133000

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service