Auton vuokraus toimipisteestä Morelia Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Morelia Lentoasema

Osoite

Morelia Zinapecuaro KM 27, 58920 Morelia, Meksiko
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
06:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
06:00 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä Morelia Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Morelian kansainvälisellä lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Morelian kansainvälisellä lentokentällä

Moreliaan matkustaessasi voit vuokrata auton Sixt Autovuokraamosta Morelian kansainväliseltälentokentältä ja nauttia kaupungin tarjoamista upeista maisemista monipuolisesti autolla ajaen sekäeri reittejä hyödyntäen. Kätevästi lentokentällä sijaitseva autovuokraamo mahdollistaa kaupunkiinja sen ympäristöön tutustumisen aloittamisen heti lennolta laskeuduttuasi. Autonvuokraus Moreliankansainvälisellä lentokentällä mahdollistaa sen, että saat vuokrattua matkasi ajaksi näppäränhenkilöauton tai tilavamman farmariauton, johon mahdutat matkustajien lisäksi myös mukavanmäärän matkatavaroita. Voit myös valita allesi mitä luotettavimman matkakumppanin eli kaikkiinmaastoihin sopivan maasturin. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan asiakkaan varaaman autokategorian, mutta ei tiettyä automallia.
Autonvuokraus Morelian kansainvälisellä lentokentällä

Autonvuokraus Morelian kansainvälisellä lentokentällä

Morelian kansainvälinen lentokenttä, lyhennettynä MLM, tunnetaan myös nimellä General Francisco J. Mujican kansainvälinen lentokenttä. Se sijaitsee noin 25 kilometrin päässä Morelian keskustasta, joten ajomatka yöpymispaikkaasi ja kiehtovien nähtävyyksien äärelle kestää vain hieman yli puoli tuntia. Autonvuokraus Morelian kansainväliseltä lentokentältä on oiva ratkaisu liikkumiseen kaupungin ja lentokentän välillä. Iloiset työntekijämme palvelevat sinua kaikkina viikonpäivinä. Odotamme innolla yhteydenottoasi, jotta voimme aloittaa seikkailusi suunnittelemisen! Hoidat varauksen näpsäkästi joko verkkosivuillamme tai puhelimitse.
Nauti Moreliasta Sixt vuokra-auto allasi

Nauti Moreliasta Sixt vuokra-auto allasi

Mikäli olet haaveillut lomasta tunnelmallisessa Moreliassa tai tulossa on työmatka sinne, edullinen ja luotettava Sixt Autovuokraamo toimittaa käyttöösi lentokentällä haluamasi tyyppisen vuokra-auton, jonka ansiosta sekä kaupunkiin että sen ympäristöön tutustuminen onnistuu luontevasti. Vuonna 1541perustettu Morelia on Michoacánin osavaltion hallinnollinen pääkaupunki Meksikossa. Kaupunki on tunnettu sen punertavasta kivestä rakennetusta historiallisesta keskustasta, joka on lisätty Unescon maailmanperintöluetteloon. Autonvuokraus Morelian kansainväliseltä lentokentältä kannattaa, sillä vuokra-auto allasi saavutat kaupungin sisällä olevat nähtävyydet, mutta myös pidemmätkin retket onnistuvat helposti. Käy vaikka kurkkaamassa Tarascas-suihkulähdettä ja Guadalupe Sanctuary -kirkkoa. Matkat hoidat molempiin näistä Sixt vuokra-autollasi vain muutamassa minuutissa. Voit myös suunnata hieman pidemmälle ja käydä katsomassa Cerro San Andrés -vuorta, jonne matkaa kertyy Morelian keskustasta noin seitsemän kilometriä. Päätitpä sitten lähteä pidemmille matkoille tai pysyä kaupungissa, Sixt Autovuokraamo Morelian kansainvälisellä lentokentällä on hyvä ratkaisu sopivan ajoneuvon hankkimiseen. Ota rohkeasti yhteyttä, ja voimme aloittaa matkasi suunnittelun!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Morelia Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Morelia Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Morelia Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Morelia Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Morelia Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,3
Perustuu 63 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Morelia Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Morelia Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Morelia Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Morelia Lentoasema

Näytä lisää