Autonvuokraus
Puerto Vallarta Lentoasema
Piilota
Meksiko // Puerto Vallarta // Puerto Vallarta Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Puerto Vallarta Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Blvd Fr. Medina Ascencio 7930
  48335 Puerto Vallarta MX +52-3222090685
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: PVR
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 22:00
Juhlapyhä07:00 - 22:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Puerto Vallartan lentoasemalla

Tutustu Meksikon länsirantakaupunkiin, Puerto Vallartaan, sekä sen lähialueisiin rennosti autoilemalla, ja vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Puerto Vallartan lentoasemalta. Valikoimamme kattaa pelkästään uusimmat autot, jotta voit keskittyä ihanaan ajonautintoon ja matkailuun. Löydät autokategorioistamme tilavat farmarit, edustuksellisemmat sedanit työmatkalle, citymaasturit nautiskelijoille sekä minibussit isommalle ryhmälle. Lisävarusteista voit valita muun muassa GPS-navigaattorin, lapsille turvaistuimet tai vaikkapa lisävakuutuksen. Kun kyseessä on autonvuokraus Puerto Vallartan lentoasemalla, asiakaspalvelumme auttaa mielellään sopivan vuokra-autopaketin valinnassa. Varauksen voit tehdä kätevästi internetsivuillamme, juuri silloin kuin se sinulle parhaiten sopii.

Autonvuokraus Puerto Vallartan lentoasemalla

Merenrantakaupunki Puerto Vallartan lentoasemalla, jonka lyhenne on PVR, on helppoa navigoida, sillä lentoasema on melkoisen pieni. Sixt Autovuokraamon palvelupiste löytyy opasteita seuraamalla. Lentoasemalta keskustaan on myös bussikuljetus, mutta vuokra-autolla voit itse valita reittisi ja määränpääsi. Lentoasema sijaitsee Puerto Vallartan keskustan pohjoispuolella, noin kuuden kilometrin päässä keskustasta. Autonvuokraus Puerto Vallartan lentoasemalla kannattaa, sillä vuokra-autolla pääset nauttimaan kaupungin värikkäästä luonnosta sekä valkeasta hiekkarantamaisemasta.

Koe kalastusreissut ja upeat hiekkarannat vuokra-auto apunasi

Työmatkalaiset voivat käydä tärkeitä liikeneuvotteluja Puerto Vallartan golf-kentällä, joka sijaitsee kaupungista noin 10 kilometrin päässä. Sixt vuokra-autolla ajat seurueesi mukavasti perille ja voit jatkaa päivääsi vielä johonkin kaupungin monesta ravintolasta. Anna meksikolaisten makujen siivittää palaveripäivä maukkaaseen päätökseen. Perheelliset pääsevät nauttimaan mm. kalastusretkistä, jotka alkavat satamasta. Vieraile samalla myös Faro-majakassa, josta on erinomaiset näkymät kaupunkiin ja merelle. Pakkaa tilavaan farmariautoon koko perheen vaihtovaatteet, lelut ja välipalat ja hurauta kohti seikkailuja. Kätevää, kun kaikkea tarvittavaa ei tarvitse kantaa käsissä koko päivää!

Kaveriporukalla voi käydä päiväretkellä ajellen vuokra-autolla hippikylään, Sayilitaan, joka sijaitsee vain noin 40 kilometrin päässä Puerto Vallartan kaupungista. Pieni paratiisikylä hivelee kaikkia aisteja, auttaen unohtamaan arjen. Surffaa Tyynessämeressä, nauti palmujen alla margaritoja ja ihaile auringolaskua valkealla hiekkarannalla rentoutuen. Mikäli tanssijalkaa kutittaa, voi vuokra-auton suunnata kohti Guadalajaraa, joka on tunnettu kansanmusiikistaan, mariachista. Matkaa suurkaupunkiin on noin 330 kilometriä, ja matkalla pääsee nauttimaan huikeista vuoristomaisemista. Hyppää mukaan seikkailuun vuokraamalla auto Sixt Autovuokraamosta jo Puerto Vallartan lentoasemalta!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 22:00
Juhlapyhä07:00 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Puerto Vallarta Lentoasema PVR Blvd Fr. Medina Ascencio 7930 48335 Puerto Vallarta 20.675501, -105.249860 +52-3222090685

Sixt-toimipiste Puerto Vallarta Lentoasema PVR

Blvd Fr. Medina Ascencio 7930
48335 Puerto Vallarta
 
Puhelinnro +52-3222090685

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service