Autonvuokraus
San Jose del Cabo
Piilota
Meksiko // San Jose del Cabo
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa San Jose del Cabo

Autonvuokraus San Jose Del Cabossa sujuu kätevästi, kun käännyt Sixt Autovuokraamon puoleen. Hoidat vuokrauksen näppärästi vaikka jo etukäteen asiakaslähtöisillä verkkosivuillamme tai halutessasi saavuttuasi Meksikoon. Oletpa sitten etsimässä sedaneita tai tila-autoja, autovalikoimassamme on kattavasti ajoneuvoja joka lähtöön. Vuokra-autolla hurautat kohteesta toiseen omassa aikataulussasi ja omien mielenkiinnon kohteidesi mukaisesti, ja mikä olisikaan lomamatkalla sen mukavampaa? Voit luottaa autokalustomme turvallisuuteen, sillä vuokra-autojemme ensiluokkainen kunnossapito on meille kunnia-asia.

 
 • Los Cabos Lentoasema
  Carretera Transpeninsular
  23420 San Jose del Cabo

  ma. - su.07:00 - 20:00
  Juhlapyhä07:00 - 20:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Los Cabos/Royal Solaris
  Blvd San Jose Mtz 22 Lote 10
  23400 San Jose del Cabo

  ma. - su.07:00 - 23:00
  Juhlapyhä07:00 - 23:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Los Cabos Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Carretera Transpeninsular
  23420 San Jose del Cabo

  ma. - su.07:00 - 20:00
  Juhlapyhä07:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Los Cabos/Royal Solaris

  Sixt Autonvuokraus
  Blvd San Jose Mtz 22 Lote 10
  23400 San Jose del Cabo

  ma. - su.07:00 - 23:00
  Juhlapyhä07:00 - 23:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Tutustu autovalikoimiimme kätevästi verkkosivuillamme

Koet hurmaavan San Jose Del Cabon sujuvasti vuokra-automme ratissa ja pääset tutustumaan lähialueeseen halutessasi laajemminkin. Autovalikoimassamme on useita erilaisia ajoneuvoja, joista voit valita. Oletko liikenteessä kenties yksin tai perheesi kanssa? Henkilöauto tai farmariauto on tällöin oiva valinta. Maasturilla tiedät selviäväsi haastavimmissakin tieoloissa ja säässä, ja jos taas haluat ottaa kunnolla loman kannalta ja ihailla maisemia, on avoauto nappivalinta siihen. Urheiluautolla kiidät vauhdilla määränpäähäsi. Pyydämme ottamaan huomioon, että emme voi luvata ajoneuvosta jotakin tiettyä merkkiä, ainoastaan kategorian. Tutustuthan myös lisäpalveluihimme, jotta saat matkastasi vielä sujuvamman. Kolariturva ja GPS-navigaattori tuovat turvallisuutta matkaan ja lisäkuljettajan nimeäminen mukavasti helpotusta ajovastuuseesi.

Sixt Autovuokraamo saattaa sinut mielenkiintoiselle matkalle San Jose Del Caboon

San Jose Del Cabo sijaitsee Baja California Surin osavaltiossa Meksikossa ja on toinen Los Cabosin suosittuun turistialueeseen kuuluvasta kaupungista. Se on Cabo San Lucasia rauhallisempi ja soveltuu siksi paremmin lapsiperheille, mutta tarjoaa myös shoppailijalle ostosmahdollisuuksia, nähtävää arkkitehtuurin ystäville sekä kauniita rantoja auringonpalvojien makuun. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluu esimerkiksi niin paikallisten kuin turistien suosima San Jose del Cabo Mijaresin aukio historiallisella alueella, jolla voit samalla ihailla myös San Josen kaunista kirkkoa ja kaupungintaloa.

Suosittelemme lämpimästi autonvuokrausta, jotta pääset San Jose Del Cabon lisäksi näppärästi käymään myös Cabo San Lucasissa, jos haluat kokea vilkasta yöelämää, snorklaamaan, ratsastamaan rannalle tai muihin aktiviteetteihin. Lapsiperheille oiva kohde on läheisessä Caduanossa sijaitseva Parque Acuatic Wild Wet Funin vesipuisto. Sixtin vuokra-auto käytössäsi tavoitat kaikki haluamasi kohteet San Jose Del Cabon matkallasi!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service