Autonvuokraus
Torreon
Piilota
Meksiko // Torreon
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Torreon

Matkustaessa autonvuokrausasioiden sujuvuus on tärkeää, ja me Sixtillä panostamme siihen niin Torreonissa kuin kaikissa muissakin kohteissamme ympäri maailman. Asiakaspalvelumme on ystävällistä ja sutjakkaa, ja vuokraus tapahtuu näppärästi verkkosivuillamme tai paikan päällä. Löydät monipuolisesta autovalikoistamme niin sedaneita, tila-autoja, luksusautoja kuin maastureitakin, jotta saat valittua juuri omiin tarpeisiisi soveltuvan ajoneuvon. Autokalustossamme on niin automaattivaihteistolla kuin manuaalisilla vaihteilla toimivia vuokra-autoja, ja kohteesta riippuen voit valita tilaukseesi nelivedon, GPS-navigaattorin tai vaikkapa lumiketjut. Voit luottaa autokalustomme turvallisuuteen missä päin maailmaa tahansa oletkin, joten anna meidän auttaa sinut matkaan ja lähde toteuttamaan matkaunelmiasi hyvillä mielin!

 
 • Torreón Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Antigua Carretera A San Pedro
  27016 Torreon

  ma. - su.07:00 - 21:00
  Juhlapyhä07:00 - 21:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamo palvelee Torreonissa taidolla

Autonvuokraus Torreonissa sujuu näppärästi Sixt Autovuokraamosta! Valikoimissamme on niin maastureita kuin henkilöautojakin tarpeistasi ja makumieltymyksistäsi riippuen. Urheiluautomme ja avoautomme voivat olla häämatkalaisten mieleen, kun taas perheellisille farmari on tilavuutensa ansiosta sangen hyvä ja käytännöllinen valinta. Voit tutustua autokalustoomme halutessasi jo etukäteen verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme älypuhelimellasi oman kotisi rauhassa, ja siten helpottaa valintaasi. Voit toki suorittaa autonvuokrauksen myös netissä. Huomioithan, että emme pysty lupaamaan tiettyä merkkiä, pelkästään ajoneuvon kategorian. Suosittelemme tutustumaan myös lisäpalveluihimme, joista saat valittua esimerkiksi vapaaehtoisen henkilövakuutuksen ja muita vakuutuksia lisäämään turvallisuuden tunnettasi ulkomailla liikkuessasi. Toisen kuljettajan nimeäminen tilaukseen helpottaa ajovastuutasi ja lastenistuimessa lapsesi matkustaa turvallisesti mukana.

Tutustu vuokra-autolla myös Torreonin lähitienooseen

Torreon on Coahuilan osavaltiossa Meksikossa sijaitseva kaupunki ja yksi maansa tärkeimpiä talouden ja teollisuuden keskuksia. Kaupungissa on koettavaa moneen eri makuun, sillä se tarjoaa useita ostoskeskuksia shoppailusta innostuneille ja kulttuurista kiinnostuneille nähtävää Museo Arocenan ja maanalaisen vesiväylän Canal de la Perlan muodossa. Jokaisen matkaajan mieleen on varmasti Cristo de las Noasin vaikuttava lähes 22 metrinen patsas mäen päällä, jonka jalkojen juuresta voi ihailla upeita maisemia. Syyskuisin kaupungissa järjestetään puuvillafestivaali ja juhlitaan Meksikon itsenäisyyspäivää. Hyppää vuokra-autosi ohjauspyörän taa ja lähde tutustumaan vaikkapa kuumista lähteistä tunnettuun Durangoon ja Saltilloon, ja saat matkastasi irti vielä enemmän!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service