Autonvuokraus
Darhan
Piilota
Mongolia // Darhan
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Darhan

Sixt Autovuokraamo Darhanissa palvelee sinua ammattitaidolla! Tarjoamme laadukasta ja edullista autonvuokrausta Mongolian Darhanissa. Autovalikoimastamme löydät juuri sinulle sopivan vuokra-auton, jonka ansiosta matkastasi tulee entistä mainiompi. Taloudellinen henkilöauto sopii pienempäänkin budjettiin, kun lisäominaisuuksia kaipaava voi puolestaan valita käyttöönsä suorituskykyisen maasturin taikka tilavan farmarin. Valikoimaamme kuuluu myös tilavia minibusseja, jos olet matkalla suuremmalla porukalla. Sixt tunnetaan uusista, hyväkuntoisista ajoneuvoistaan sekä asiantuntevasta palvelustaan. Vuokraus meiltä on helppoa ja turvallista, ja voit tehdä varauksesi jo etukäteen joko puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme. Otathan rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinut matkaan!

 
 • Darhan Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  New Darkhan
  61000 Darkhan

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Kruunaa autonvuokraus Darhanissa lisäpalveluilla

Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Darhanista ja pääset tyylillä matkaan. Olitpa täällä sitten lomalla, työmatkalla tai vain piipahtamassa, lisäpalveluillamme teet ajosta sujuvaa ja räätälöit matkastasi juuri sinun näköisesi. Matkustatko kenties Darhanissa ensimmäistä kertaa? Valitse GPS-navigaattori helpottamaan suunnistusta. Kun olet liikkeellä perheen kanssa, klikkaa varausvaiheessa laadukkaat istuimet eri ikäisille ja kokoisille lapsille. Ottamalla lisäkuljettajapalvelun voit vaihtaa kuskia sujuvasti ajon aikana. Kaikkiin vuokra-autoihimme Darhanissa kuuluu kolariturva sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutus. Lisäpalveluistamme voit valita muitakin vakuutuksia turvaa tuomaan. Voit tarkistaa tämän hetkiset tarjoukset nettisivuiltamme. Huomaathan ystävällisesti, että takaamme sinulle vuokra-auton tietystä autokategoriasta, emme tiettyä automallia.

Koe kultturelli Darhan Sixt vuokra-autolla

Darhan on noin 75.000 asukkaan kaupunki Mongoliassa. Se on maan kolmanneksi suurin kaupunki ja sijaitsee Darhan-Uulin provinssissa, lähellä Venäjän rajaa. Kaupungissa tuntuu vahva venäläinen vaikutus, sillä siellä asuukin merkittävä venäläisvähemmistö. Mongolia rajoittuu pohjoisessa Venäjään ja etelässä, idässä sekä lännessä Kiinaan. Kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin lukeutuu Seated Buddha Statue, jonka luona voit käydä rauhoittumassa. Voit jatkaa matkaa kohti Morin Huur -monumentille läheistä riippusiltaa pitkin.

Autonvuokraus Darhanissa kannattaa, sillä voit lähteä myös pidemmille seikkailuille. Suuntaa vaikka Mongolian pääkaupunkiin Ulan Batoriin, joka on tunnettu myös nimillä. Matka sinne kestää hieman alle neljä tuntia, mutta näet ja koet matkallasi varmasti paljon. Kaupungin nähtävyyksiin lukeutuvat esimerkiksi luonnontieteellinen museo, Gandantegchenlin-luostari, Bogd Khanin talvipalatsi, Sühbataar-aukio ja Zaizan-monumentti. Nämä kaikki ja monet muut kohteet saavutat kätevimmin Sixt vuokra-autolla, jonka saat allesi Darhanin Sixt Autovuokraamosta.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service