Autonvuokraus
Erdenet
Piilota
Mongolia // Erdenet
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Erdenet

Joko Mongolian-matka alkaa kutitella ja autonvuokraus Erdenetissä on suunnitteilla? Sixt Autovuokraamo Erdenet auttaa, kun suunnittelet matkaa Mongoliaan. Autonvuokraus meiltä todella kannattaa: vuokra-auton avulla voit taittaa sekä työmatkat, lomailut että muutkin seikkailut Erdenetissä helposti ja kätevästi. Tässä kohteessa tarjoamme käyttöösi taloudellisia henkilöautoja, farmareita sekä maastureita. Lisäksi tarjoamme käyttöösi tilavia minibusseja, jos seurueesi on suuri. Varaus on kätevintä ja nopeinta tehdä verkossa jo etukäteen. Voit myös ottaa meihin yhteyttä puhelimitse. Ystävälliset asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään.

 
 • Erdenet Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Erdenet Street
  61000 Erdenet

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Vuokra-auto alle Sixt Autovuokraamosta Erdenetistä

Sixt Autovuokraamo Erdenet löytyy kaupungin rautatieasemalta. Etsi Erdenetin Sixt toimipiste asemalta, nappaa vuokra-auto allesi ja hurista kohti seikkailuja. Käytössäsi on aina uusi ja laadukas autokalusto. Luvassa on muutenkin huoletonta ajoa: takaamme nimittäin vapaat ajokilometrit! Pyydämme huomioimaan, että voit valita haluamasi autokategorian, mutta emme takaa tiettyä mallia. Teet varauksestasi juuri sinulle sopivan ottamalla siihen mukaan lisäpalveluita laajasta valikoimastamme. Lisävakuutukset tuovat turvaa vieraassa maassa ajamiseen, ja pysyt aina oikealla tiellä GPS-navigaattorin ansiosta. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja hoida varauksesi jo nyt!

Kesyttämätön Mongolia tutuksi Sixt vuokra-autolla

Hieman alle 85.000 asukkaan kaupunki, Erdenet, sijaitsee Mongolian pohjoisosassa, noin 400 kilometriä Mongolian pääkaupungista Ulan Batorista luoteeseen. Erdenet on Orhonin maakunnan pääkaupunki ja vilkas kaivoskaupunki. Sekä noin neljän että kuuden kilometrin päässä kaupungin keskustasta on mahdollista mennä tutustumaan kaivoksiin ohjatuilla kierroksilla. Kaivostoimintaa pääsee ihmettelemään myös kaivosmuseoon Erdenetissä. Kaupungin muihin nähtävyyksiin kuuluvat muun muassa tietyin aikavälein soiva suihkulähde, Fraternity- ja Friendship-monumentit sekä Karl Marx -muraali. Shoppailemaan pääset Uyangan ostoskeskukseen ja aidot, mongolialaiset matot voit löytää Carpet Factorystä.

Autonvuokraus Erdenetistä on oiva valinta myös silloin, kun haluat käydä pidemmillä matkoilla kaupungista käsin. Lähde tutustumaan Mongolian kesyttämättömän kauniiseen luontoon Gorkhi-Tereljin kansallispuistoon, jossa pääset esimerkiksi vaeltamaan taikka osallistumaan ratsastusretkille. Kansallispuistossa voi myös yöpyä erilaisissa majoitusvaihtoehdoissa luksushotellista perinteiseen jurttaan. Tätä ei kannata missata. Ota siis allesi menopeli Sixt Autovuokraamosta Erdenetistä ja valloita upea Mongolia!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service