Autonvuokraus
Sainshand
Piilota
Mongolia // Sainshand
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Sainshand

Autonvuokraus Sainshandissa on sujuvaa, kun käännyt Sixt Autovuokraamon puoleen! Etsitkö mahdollisesti vuokra-autoa työmatkalle, vai oletko lähdössä lomareissulle tutustumaan Aasian hieman tuntemattomampaan helmeen, Mongoliaan? Laadukkaassa autovalikoimassamme on tarjolla niin sedaneita, farmareita kuin maastureitakin vaativampiin olosuhteisiin. Panostamme vuokrauksen helppouteen ja autokalustomme laatuun ja turvallisuuteen, jotta matkaelämyksesi on mahdollisimman sujuva ja mieleenpainuva. Pääset korkealuokkaisilla ja luotettavilla ajoneuvoillamme kokemaan niin aavat arot kuin kylät ja kaupungitkin sekä tekemään matkastasi tähän aasialaiseen maahan unohtumattoman kokemuksen!

 
 • Sainshand Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Sainshand
  44000 Sainshand

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sainshandin Sixt Autovuokraamo varustaa sinut kattavasti matkaan

Jos matkasi suuntaa kohti Sainshandia, suosittelemme nappaamaan vuokra-auton allesi ja tutkimaan tätä mielenkiintoista seutua laajemminkin! Löydät kauttamme niin henkilöautot kuin farmarit, oletpa sitten matkaamassa yksin, kaksin tai perheesi kanssa. Meillä on tarjolla myös maastureita vankempaan menoon, ja lisäpalveluista löydät tarvittaessa myös lumiketjuja, jos suuntaat Mongoliaan talviaikaan ja vastassa ovat haastavammat tieolosuhteet. Valikoimissamme on muitakin sangen hyödyllisiä lisäpalveluja moneen eri säähän ja tilanteeseen, kuten esimerkiksi kolariturva, lasi- ja rengasturva sekä matkan jatkumisturva. Löytyypä meiltä myös vaikkapa retkeilysetti, jos olet menossa telttailemaan tämän aasialaisen maan upeaan luontoon. Huomioithan matkaa suunnitellessasi ja palvelujamme valitessasi, että emme pysty lupaamaan jotakin tiettyä merkkiä ajoneuvosta, ainoastaan kategorian.

Autonvuokraus Sainshandissa vie kiehtoville teille arojen maassa

Sainshand on Dornogovin provinssin pääkaupunki Mongoliassa, Gobin autiomaan itäosassa. Kaupungin nähtävyyksiin lukeutuvat buddhalaiselle Danzanravjaalle, 1800-luvulla eläneelle munkille omistettu museo, 30 kilometriä etelään sijaitseva buddhalainen Khamarin luostari sekä Shambalan pyhä paikka luostarin vieressä. Mongolian erikoisuus on juurikin Gobin autiomaa, joten suosittelemme autonvuokrausta Sixtiltä liikkumismuodoksesi päästäksesi liikkumaan Sainshandista kätevästi sitä tutkimaan! Nuku yö jurtassa, tutustu paikalliseen paimentolaiskansaan, näe ikivanhoja temppeleiden raunioita matkallasi tai suuntaa vaikkapa maan pääkaupunkiin Ulan Batoriin näkemään sen viehättävä neuvostovallan aikaisista rakennuksista, modernista arkkitehtuurista ja jurttarivistöistä koostuva kaupunkikuva. Paikallinen tieverkosto on Suomeen verrattuna osin alkukantaisempi, joten suosittelemme pakkaamaan mukaan myös jonkin verran kärsivällisyyttä. Koe unohtumaton seikkailu Sixtin vuokra-autolla Mongoliassa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service