Autonvuokraus
Podgorica Lentoasema
Piilota
Montenegro // Podgorica // Podgorica Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Podgorica Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Airport Terminal
  81000 Podgorica ME +382-20-653080
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: TGD
Aukioloajat
ma.08:00 - 21:00
ti. - pe.08:00 - 22:00
la.08:00 - 21:30
su.08:00 - 22:30
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Podgorican lentoasemalla

Aloita matkasi Podgoricassa Montenegrossa hankkimalla vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta Podgorican lentoasemalta. Meiltä löydät monipuolisen valikoiman vuokra-autoja joka matkaajan tarpeisiin. Miten olisi vaikkapa helppo ja taloudellinen henkilöauto, vaativaan makuun sopiva maasturi tai isommankin seurueen helposti sisäänsä mahduttava yhdeksän hengen minibussi? Lisäpalveluillamme, kuten GPS-navigaattorilla, lisävakuutuksilla ja lastenistuimilla, teet matkastasi vieläkin mukavamman. Sixtin kautta autonvuokraus Podgorican lentoasemalla on turvallista ja edullista!

Varaa netistä autonvuokraus Podgorican lentoasemalla

Podgorican lentokenttä, lyhennettynä TGD, sijaitsee 10 kilometriä Podgorican kaupungista lounaaseen, jonne matka taittuu nopeasti lentokentältä vuokra-autolla noin vartissa. Toimipisteemme löydät seuraamalla opasteita lentokentän autonvuokrausalueelle. Tutustu tarjouksiimme ja tee varaus netissä tai puhelimitse. Huomaathan varausta tehdessäsi, että takaamme sinulle toivomasi autokategorian, emme tiettyä automallia. Vuokra-autosi Podgorican lentokentällä odottaa sinua, kun saavut kohteeseen. Halutessasi esittää kysymyksiä koskien autonvuokrausta Podgorican lentoasemalla, soita asiakaspalveluumme, joka on avoinna viikon jokaisena päivänä.

Koe monipuolinen Podgorica vuokra-autolla

Montenegron pääkaupunki Podgorica sijaitsee maan eteläosassa jokien risteyskohdassa, kukkuloiden ja vuorten ympäröimänä. Kaunis luonto, arkkitehtuuri ja lämmin ilmasto houkuttelevat tänne matkailijoita ympäri maailmaa. Kaupunki on viehättävän ainutlaatuinen yhdistelmä vanhaa ja uutta. Täältä voit löytää ottomaanien aikaisia raunioita, mutta myöskin uusia, moderneja kauppakeskuksia. Vuokra-autolla saat kohteesta kaiken irti, joten hyppää rattiin ja tutki kaupunkia sekä lähialueita omaan tahtiisi!

Kaupungin keskustaan kannattaa tutustua kiertelemällä historiallisia nähtävyyksiä, kuten kuningas Nikolain ja Vladimir Vysotskyn patsasta, hulppeaa Saborni Hram Hristovog Vaskrsenjan kirkkoa sekä Osmanagicin moskeijaa. Uutta montenegrolaista arkkitehtuuria edustaa vuonna 2005 rakennettu Millennium-silta, joka ylittää Moracajoen kaupungin keskustassa. Moracajoella myös maisemat ovat parhaimmillaan. Aito tapa viettää montenegrolaista iltapäivää on istahtaa pitkän päivän päätteeksi paikalliseen kahvilaan. Podgorica on tunnettu kukoistavasta kahvilakulttuuristaan. Luontokohteista kiinnostuneen matkailijan aika ei käy pitkäksi tässä kohteessa. Käy upealla vesiputouksella Niagaralla noin 10 minuutin ajomatkan päässä kaupungista. Mikäli olet Podgoricassa pidempäänkin, tee vuokra-autolla päiväretki Skutarijärven rantaan, minne ajaa kaupungista noin 40 minuutissa. Täällä huikeat maisemat ja levollinen tunnelma hellivät matkailijan mieltä. Voit myös piipahtaa matkan yhteydessä Besac-linnoituksella Skutarijärven länsirannalla.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma.08:00 - 21:00
ti. - pe.08:00 - 22:00
la.08:00 - 21:30
su.08:00 - 22:30
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Podgorica Lentoasema TGD Airport Terminal 81000 Podgorica 42.368450, 19.246170 +382-20-653080

Sixt-toimipiste Podgorica Lentoasema TGD

Airport Terminal
81000 Podgorica
 
Puhelinnro +382-20-653080

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service