Autonvuokraus
Tivat
Piilota
Montenegro // Tivat
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Tivat

Tivatin matkallasi voit luottaa Sixtin Autovuokraamon ajoneuvon vievän sinut paikasta toiseen turvallisesti ja tyylikkäästi! Autokalustomme vuokra-autot ovat keskimäärin kolme kuukautta vanhoja ja pidämme ne aina viimeisen päälle kunnossa. Autovalikoissamme on ajoneuvoja moneen eri makuun ja tarpeeseen taloudellisista henkilöautoista maastureihin, jotta pääset liikkumaan juuri sinulle tai perheellesi sopivimmalla tavalla. Autonvuokraus Tivatin matkalle on kauttamme myös hyvin turvallista, emmekä veloita luottokorttimaksuja tai piilokuluja. Jos sinulla on kysyttävää vuokrauksestasi tai ajoneuvoosi liittyvästä asiasta, ystävällinen ja ripeä asiakaspalvelu on valmiina palvelemaan sinua viikon jokaisena päivänä.

 
 • Tivat Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Airport Terminal
  85320 Tivat

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Tivat Linja-autoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Bonici 1
  85320 Tivat

  ma. - pe.09:00 - 17:00
  la.09:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Tivat Porto Montenegro

  Sixt Autonvuokraus
  Obala BB-Porto Montenegro
  85320 Tivat

  ma. - pe.09:00 - 16:00
  la.09:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Tivatin Sixt Autovuokraamosta ajoneuvoja monipuolisesti

Autonvuokraus Tivatissa sujuu näppärästi, kun käännyt Sixtin puoleen! Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti, joten löydät autovalikoimastamme ajoneuvoja moneen eri lähtöön. Laadukkaat henkilöautomme ja farmarimme kuljettavat sinut ja matkaseurueesi kohteesta toiseen turvallisesti, ja pakettiautoihimme mahtuu kyytiin isompikin pesue matkatavaroineen. Suosittelemme maastureitamme sinulle, joka olet suuntaamassa haastavampiin tieolosuhteisiin tai pidemmän matkan taa, ja haet kestävää ajoneuvoa allesi. Matkasi ajankohdasta riippuen sinun on mahdollista valita varaukseesi myös vaikkapa talvirenkaat tai suksiboksi, ja tuulilasivakuutus ja rengasturva ovat molemmat hyviä valintoja ajankohdasta riippumatta. Huomioithan, että emme voi luvata jotakin tiettyä merkkiä vuokra-autosta, ainoastaan kategorian.

Sixtin vuokra-autolla koet Tivatissa palan aitoa Montenegroa

Tivat sijaitsee Montenegrossa Boka Kotorskan lahden ääressä, ja siellä on paljon kaunista ja viehättävää nähtävää. Porto Montenegron satamassa voit ihailla luksusjahteja ja tehdä ostoksia, tutustua renessanssiajalta peräisin olevaan Bucan kesähuvilaan, patikoida Gornja Lastvan kylään 300 metrin korkeuteen ja ihailla sieltä avautuvia maisemia Tivatiin sekä rentoutua Plavi Horizontin rannalla aurinkoa palvoen. Tee retki Ostrvo Cvijecan kukkaissaarelle, jossa sijaitsee muun muassa arkkienkeli Mikaelille pyhitetty upea luostari. Keskiaikainen Kotor, Prznon upea hiekkaranta ja Budvan kaupunki kauniine rantoineen ja idyllisine vanhakaupunkeineen sijaitsevat kaikki sutjakan ajomatkan päässä Tivatista, joten autonvuokraus on sujuva tapa tutustua näihin kohteisiin ja halutessasi myös muualle Montenegroon. Sixtin avulla koet tämän hienon maan kaikki parhaat puolet!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service