Autonvuokraus
Maputo
Piilota
Mosambik // Maputo
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Maputo

Sixt Autovuokraamo Maputo palvelee sinua Mosambikissa autonvuokraus-asioissa. Vuokraa ajoneuvo tarpeesi mukaisesti laajasta autovalikoimastamme, johon kuuluu sekä erikokoisia henkilöautoja että farmareita. Isommille ryhmille meiltä löytyy minibusseja ja hieman rankempaankin maaston pääset jykevillä maastureilla. Autonvuokraus Maputossa onnistuu sujuvasti joko vuokraamomme verkkosivujen kautta taikka puhelimitse. Löydät meiltä vaivattomasti mieltymystesi mukaisen vuokra-auton haluamallasi ajanjaksolle - helposti ja kustannustehokkaasti. Tutustu valikoimaamme ja tarkasta saatavuus haluamallesi autokategorialle.

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Sixt Autovuokraamo Maputo odottaa sinua

Vaivaton ja nopea palvelu helpottaa autonvuokraustasi Maputossa. Ajoneuvomme ovat pääosin uusia ja ne ovat myöskin kattavasti varusteltuja. Autoissa on kattavien vakiovarusteiden lisäksi lisävarusteita, kuten vakionopeudensäädin ja MP3-soitin. Huomioithan, että Sixt Autovuokraamo Maputo voi taata vain tietyn kategorian auton, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Vuokra-automme ovat kuitenkin kaikki tunnetuilta merkeiltä. Voit lisätä varaukseesi myös lisäpalveluja kätevästi varauksesi yhteydessä. Lisäämällä varaukseesi esimerkiksi navigaattorin voit vaivattomasti tutkia ympäristöä ja löydät kohteisiisi helposti. Lasten kanssa matkustaessa turvallisuus on tärkeää, joten voit lisätä varaukseesi lasten turvaistuimet. Kattava vakuutusturvamme helpottaa hädän hetkellä ja sen ja muiden lisäpalveluiden ajankohtainen saatavuus selviää helpoimmin verkkosivuiltamme.

Maputon miljoonakaupungissa Sixt vuokra-autolla

Lähde seikkailemaan Mosambikin pääkaupungissa Maputossa ja sen lähiympäristössä Sixt vuokra-autolla. Autonvuokraus Sixtin Maputon toimipisteestä on oiva tapa aloittaa seikkailusi tässä yli miljoonan asukkaan kaupungissa. Pääset liikkeelle oman aikataulusi mukaan, ilman kiireitä ja stressiä. Kaupungin nähtävyydet, kuten Mosambikin presidentin asumus Palácio da Ponta Vermelha, Gustave Eiffelin suunnittelema kuvernöörin palatsi The Iron House sekä Parcan vanha linnoitus tulevat tutuiksi helposti vuokra-auton siivittämänä. Muutaman kilometrin matkat nähtävyydeltä toiselle sujahtavat hetkessä ilmastoidulla vuokra-autolla. Voit myös käydä kaupungin kasvitieteellisessä puutarhassa taikka suunnata johonkin kaupungin useista museoista.

Sixt vuokra-autolla voit suunnata myös hieman pidemmälle matkalle. Lähde vaikkapa päiväretkelle Maputon norsujen suojelualueelle. Sinne tulee autolla matkaa Maputosta noin 200 kilometriä, joten matka taittuu mukavasti vuokra-autolla huristellen. Sixt Autovuokraamo Maputo pitää huolen siitä, että käytössäsi on tuoretta ja toimivaa kalustoa, joten voit keskittyä lomailuun ilman stressiä vuokra-autostasi.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service