Autonvuokraus
Abuja
Piilota
Nigeria // Abuja
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Abuja

Kun haaveilet ajomatkoista pitkin Nigerian auringon paahtamia moottoriteitä, Sixt Autovuokraamo Abuja auttaa. Sekä työmatkat että huvimatkat hoituvat kätevästi hyvän vuokra-auton puikoissa. Ota vuokra-auto Abujassa käyttöösi jo lentoasemalta ja kaupungin keskustasta saat allesi sekä laadukkaat ja taloudelliset henkilöautot että tilavat farmarit. Autovalikoimissa on myös pakettiautoja sekä Afrikassa aina käteviä maastureita, mikäli matka suuntautuu urbaanien alueiden ulkopuolelle. Voit tehdä varauksen verkossa jo kotimaassa ja valikoida mukaan haluamasi lisäpalvelut.

 
 • Abuja International Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Abuja 09
  . Abuja

  ma. - su.08:00 - 18:00
  Juhlapyhä08:00 - 18:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Abuja

  Sixt Autonvuokraus
  Constitution Avenue
  234-9 Abuja

  ma. - su.07:00 - 18:00
  Juhlapyhä07:00 - 18:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Vuokra-auto Abujasta alle ja matkaan

Sixt Autovuokraamo Abuja on helppo löytää sekä kaupungin keskustasta että suoraan lentokentältä. Voit astella matkatavarahihnan jälkeen noutamaan avaimet vuokra-autoosi. Laadukas autokalustomme palvelee sinua ja voit valita haluamasi autokategorian, mutta huomioithan, että tiettyä mallia emme pysty takaamaan. Sen sijaan saat käyttöösi vapaat kilometrit ja lisämaksusta halutessasi GPG-navigaattorin, lastenistuimen tai lisäkuljettajan. Hoida matkaohjelmaasi autonvuokraus Abujassa ja aloita matkasi tyylillä!

Kulinarismia, kulttuuria, bisnestä - Abujasta on moneksi

Pääkaupunki Abuja sijaitsee pääkaupunkiseudun FCT-alueella (Federal Capital Territory), joka rakennettiin pitkälti 1980-luvulla. Tästä syystä kaupunkiin on helppo ajaa ja siellä on helppo suunnistaa, koska kaava noudattelee modernia rakentamiskaavaa. Lentokentältä on vajaan tunnin ajomatka pääkaupunkiin. Autonvuokraus Abujassa mahdollistaa sujuvat siirtymät. Voit laittaa luotettavan vuokra-autosi parkkiin, kun haluat ihailla keskustan nähtävyyksiä tai lähteä liikeneuvotteluun. Useimpien yritysten pääkonttorit löytyvät Central District- tai Central Area -nimillä kutsutusta keskustasta. Alueella on useita hyviä hotelleja, jonne voit jättää laukut matkalta tullessasi.

Islam on yksi valtauskonnoista, joten kaupungissa voi tutustua kauniisiin, ornamentein koristeltuihin moskeijoihin, joista kaikuvat rukouskutsut keräävät kaupunkilaiset rukoilemaan. Noin 10 minuutin ajomatkan päässä on Jabin järvialue, jonne perheet kerääntyvät viettämään vapaapäiviään. Se on oivallinen kohde myös perheen pienimmille. Ajelet vuokra-autolla myös helposti heti kaupungin ulkopuolelle katselemaan 700-metristä luonnonmuodostelmaa, Zuma Rock -nimistä kallionlohkaretta. Maitaman alueella on rentouttavia viheralueita: viehättävä Millennium Park suihkulähteineen kutsuu levähtämään kaupungin humussa vietetyn päivän jälkeen. Mikäli tarkoituksenasi on lähteä muualle maahan, matkantekoon on varattava hieman aikaa ja kärsivällisyyttä. Etelän Ibadaniin on teoriassa noin 10 tunnin ajomatka, mutta erilaiset viivästykset saattavat pidentää matkaa. Sixt Autovuokraamo Abuja tarjoaa käyttöösi luotettavan vuokra-auton.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service