Autonvuokraus
Lagos
Piilota
Nigeria // Lagos
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Lagos

Kun suuntaat matkalle Nigeriaan, on autonvuokraus käytännöllisin ja helpoin tapa tutustua Lagosiin ja sitä ympäröiviin alueisiin. Autokalustossamme on kattava valikoima erilaisia henkilöautoja, farmareita, maastureita ja minibusseja, joiden joukosta löydät varmasti sopivan ajopelin juuri teidän matkallenne. Jokaiseen vuokraukseen sisältyy myös oma ajaja, joten ajaakaan ei teidän itse tarvitse. Anna Sixt Autovuokraamon Lagosin toimipisteen lisätä hippunen luksusta matkaanne. Kattavassa autovalikoimassamme on laadukkaita vuokra-autoja jokaiseen makuun, ja ajoneuvojemme vuokraus on tehty mahdollisimman helpoksi ja mukavaksi. Asiakaspalvelumme on myös aina valmis auttamaan tarvittaessa, joten ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä!

 
 • Lagos International Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Ikeja 01
  . Lagos

  ma. - su.08:00 - 18:00
  Juhlapyhä08:00 - 18:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Tee matkastasi Lagosissa ikimuistoinen Sixtin vuokra-autolla

Kun otat Sixtin Autovuokraamosta vuokra-auton allesi, seikkailusi Lagosissa voi alkaa! Muistathan, että voit valita useita lisäpalveluita helpottamaan matkantekoasi, kuten lastenistuimet perheen pienimmille taikka jonkin kattavista lisävakuutuksistamme. Huomioithan kuitenkin varausta tehdessäsi, että Sixt voi luvata ainoastaan ajoneuvon kategorian, mutta jonkin tietyn mallin tai merkin varaaminen ei ole mahdollista. Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Lagosin kautta on sujuvaa ja helppoa ja onnistuu myös verkkosivuillamme tai iPhonella ja Androidilla sovelluksemme avulla. Autovuokrat Lagosissa sisältävät myöskin ajajat, joten voit keskittyä nauttimaan matkastasi Lagosissa mahdollisimman vaivatta. Ota meihin siis yhteyttä jo tänään, ja voimme aloittaa matkasi suunnittelun!

Kaunis Lagos haltuun Sixt vuokra-autolla

Lagos on noin 14 miljoonan asukkaan kaupunki Nigeriassa. Tämä vilkas metropoli sijaitsee Guineanlahden rannalla, ja se on rakennettu saarista, laguuneista ja hiekkasärkistä muodostuneelle alueelle. Lagos, joka on jorubaksi Éko, on toiminut Nigerian pääkaupunkina vuoteen 1991 asti. Nykyään pääkaupunki on Abuja, joka sijaitsee noin 700 kilometrin päässä sisämaassa.

Autonvuokraus Lagosissa on mainio tapa tutkia tätä suurkaupunkia ja sen lähialueita oman aikataulusi mukaan. Lagosin suurimmat saaret ovat Lagos, Iddo, Ikovi ja Victoria. Kaikki saaret on liitetty toisiinsa ja mantereeseen silloilla, joten pääset nauttimaan myös saarista Sixt vuokra-auton avulla. Lagosissa matkailijan kannattaa suunnata esimerkiksi Lekkin luonnonsuojelualueelle sekä markkinoille, jotka sijaitsevat Victorian saarella. Voit myös kiertää vaikka kaikki saaret ja ihailla ihanista merimaisemista. Valinta on sinun!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service