Autonvuokraus
Batsfjord
Piilota
Norja // Batsfjord
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Batsfjord

Autonvuokraus Båtsfjordissa Norjassa ei koskaan ollut helpompaa! Vuokraa hyvä ajopeli Sixt Autovuokraamo Båtsfjordin palvelevasta pisteestä. Valikoimistamme löydät niin pohjoisen oloihin sopivat henkilöautot ja farmarit kuin maasturit ja pakettiautotkin. Vuokra-auton puikoissa lähdet tutustumaan pohjoisen maisemiin omassa aikataulussasi. Monin paikoin vuokra-auto on ainoa vaihtoehto, jolla pääsee perille saakka. Tervetuloa vuonojen maahan!

 
 • Batsfjord

  Sixt Autonvuokraus
  Batsfjord Bilsenter AS
  9990 Batsfjord

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la.08:00 - 15:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Sujuva autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Båtsfjordissa helpottaa matkantekoa

Kaikki ajoneuvomme ovat laadukkaita ja uusia. Tarjoamme edellä mainittujen autokategorioiden lisäksi aina vapaat ajokilometrit sekä lisämaksulla saatavia lisäpalveluja, kuten GPS-navigaattorin ja lisävakuutuksen. Otathan huomioon, että emme voi saatavuussyistä taata tiettyä automerkkiä, vain ajoneuvokategorian. Verkkosivuiltamme löydät yksityiskohtaiset vuokrausohjeet sekä tietoa matkakohteen oloista, minkä lisäksi asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään verkossa, puhelimitse sekä Sixt Autovuokraamo Båtsfjordin toimipisteessä.

Vuokra-auto Båtsfjordissa tutustuttaa Barentsinmeren maisemiin

Vilpoinen Batsfjord on kaunis, pohjoinen kunta Barentsinmeren rannalla, jonka hallinnollinen keskus kantaa samaa nimeä. Alue on monien kulttuurien ja kielten yhtymäkohta, ja kuntaa kutsutaan suomensukuisen kveenin kielellä nimellä Båtsfjord komuuni, pohjoissaameksi nimellä Báhcavuotna. Lentokenttä sijaitsee aivan taajaman vieressä, joten voit noutaa vuokra-auton toimipisteeltämme kätevästi ja jatkaa matkaasi eteen päin, olipa kyseessä sitten lomamatka tai työmatka. Kyseessä on yksi alueen tärkeimmistä kalastajasatamista, ja sinne saapuu vuosittain noin 10.000 laivaa. Kalanjalostuselinkeinon vuoksi kylä yllättävän kansainvälinen, sillä ulkomaalaisia työntekijöitä palkataan kalanjalostamoihin. Paikalliset neuvovat reittejä sujuvalla englannilla, ja tapana onkin huikata auton ikkunasta ajo-ohjeita, mikäli reittivalinta pikkukylässä pohdituttaa. Kaupungissa on muutamia hyviä majoitusvaihtoehtoja, ja voit purkaa matkatavarat ja kalastusvavat vuokra-auton takakontista ennen alueeseen tutustumista.

Makkaurin perinteinen kalastajakylä on lyhyen ajomatkan päässä, siellä pääsee tutustumaan paikalliseen elinkeinoon. Maista myös herkullisia kalaruokia jossakin pikkuravintoloista! Kalastuksen ystävät tulevat joka vuosi Syltefjord-joelle taimenia naaraamaan. Opastettuja kalastusretkiä voi kysyä matkatoimistoista. Myös pohjoisen rannikoilla viihtyvät valaat ovat upea näky, joita matkailijat saapuvat ihailemaan. Vuokra-autolla liikut luontokohteesta toiseen vaivatta. Taloudellisella ja laadukkaalla vuokra-autolla ajaa Suomen rajalle Nuorgamiin noin 2 tunnissa. Sandfjordneset on toinen lähialueen kauniista luontokohteista, ja sinnekin ajelee parissa tunnissa. Luonnonpuisto esittelee karun ja puuttoman alueen kasveja ja eläimistöä.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service