Auton vuokraus maassa Norja

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Norja

Suosituin kohteessa Norja

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Oslo Gardermoen Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Tutustu kohdemaahan Norja

Autonvuokraus Sixtillä Norjassa

Autonvuokraus Sixtillä Norjassa

Autonvuokraus Norjassa palvelee asiakkaitaan tarjoten edullisia vuokra-autoja monissa malleissa ja autoluokissa. Autovuokraamo Norjassa tarjoaa ystävällistä palvelua uusine vuokra-autoineen. Myös vakuutuksia ja lisävarusteita on saatavilla. Lisävarusteina tarjolla on esimerkiksi GPS-navigaattoreita sekä lasten turvaistuimia. Vakuutuksen voit ottaa muun muassa ajossa sattuvan kolarin, rengas- tai lasirikon varalle. Onpa tarpeesi hankkia vuokra-auto yhden päivän ajeluja varten tai pidemmäksi aikaa, mahdollistaa sen Sixt autovuokraamo. Jos tarvitset isompaa kuljetuskalustoa voit vuokrata pakettiauton, jolla kulkee hyvin suurempikin tavaraerä. Neliveto maasturi taas voi olla paikallaan kun kuljet Norjan jyrkässä ja mutkikkaassa vuoristossa ja sen kapeilla teillä. Lisäksi saatavilla on tietenkin myös henkilöautoja sekä farmariautoja. Huomioithan vuokrausta tehdessäsi, ettei automallia ole mahdollista valita, mutta autoluokka on kuitenkin valittavissa.
Norjan liikenne

Norjan liikenne

Kun autonvuokraus Norjassa on kohdallasi ajankohtaista on hyvä tietää hieman maan liikennesäännöistä sekä ajokulttuurista. Monilla Norjan teillä on käytössä tietullit. Tietulleja on etenkin silloilla, tunneleissa ja uusilla teillä. Tämä siksi, että tietullimaksuilla rahoitetaan muun muassa niiden kunnossapitoa ja rakentamista. On hyvä tietää, että Norjassa on Suomen tavoin oikeanpuoleinen liikenne. Maassa voit ajaa huoletta suomalaisella ajokortilla. Nopeusrajoitukset ovat useilla teillä matalampia kuin Suomessa, koska tiet ovat paikoittain kapeahkoja. Vuoristojen haastavilla serpentiiniteillä on noudatettava erityistä varovaisuutta. Jotkin vuoristoteistä ovat avoinna vain sulan kauden aikana, koska talviaikaan vuoristoteillä voi olla varsin vaarallista ajaa jäisten, kapeiden ja jyrkkien teiden takia. Autovuokraamo Norjassa ja sen ystävällinen ja sekä ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua liikenteeseen ja autonvuokraukseen liittyvissä asioissa.
Koe, näe ja kiertele nähtävyyksiä Sixtin vuokra-autolla

Koe, näe ja kiertele nähtävyyksiä Sixtin vuokra-autolla

Norjalla on paljon suosittuja nähtävyyksiä tarjota matkailijoille. Vuoriston serpenttiinitiet on mahdollista kokea, sillä autonvuokraus Norjassa mahdollistaa kätevän neliveto maasturin vuokrauksen, jolla liikkuminen vuoristossa sujuu helpommin ja turvallisemmin. Allattion historialliset kalliokuvat, Blåfjella-Skjækerfjellan upea kansallispuisto, Bergenin akvaario, Bergenin mielenkiintoinen merenkulkumuseo sekä Kristiansandin tykkimuseo ovat näkemisen arvoisia kohteita. Oslossa pääset tutustumaan ainutkertaiseen viikinkilaivamuseoon, jossa pääset näkemään kolme upeaa viikinkilaivaa. Eräs Unescon maailmanperintökohteista on upea Urnesin sauvakirkko, joka sijaitsee Sognin ja Fjordanen läänissä. Kirkon rakentaminen on tiettävästi ajoittunut aikaan jälkeen vuoden 1130. Jos haluat vierailla näissä kohteissa tai missä tahansa muissa kohteissa on vuokra-auto Norjasta hyvä tapa kulkea. Myöskään lomabudjettiisi ei suurta lovea synny, koska vuokra-auto on usein edullisempi tapa kulkea kuin julkiset kulkuneuvot tai taksi.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Norja

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Norja?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Norja sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Norja.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Norja?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 3370 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvo
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Norja

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Norja?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Norja?