Auton vuokraus toimipisteestä Kristiansund Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Kristiansund Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Kristiansund Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Kristiansund Lentoasema

Osoite

Kristiansund Airport, 6517 Kristiansund, Kvernberget, Norja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 00:00
La
08:00 - 16:00
Su
08:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
10:00 - 21:00

Palvelumme toimipisteessä Kristiansund Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Kristiansundin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Kristiansundin lentokentällä

Mikäli määränpäänäsi on Kristiansund, kaupungin lentokentän Sixt Autovuokraamo tarjoaa vuokra-autojen valikoimansa avulla loistavan vaihtoehdon kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustumiseen - oman aikataulusi mukaisesti. Autonvuokraus Kristiansundin lentokentällä tarjoaa niin kätevän kokoiset henkilöautot pienemmälle porukalle kuin tilavammat farmariautotkin joko suuremmalle porukalle tai silloin, kun mukana matkalla on runsaasti matkatavaraa. Mikäli haluat käyttöösi kaupungin tutkimiseen mieluummin maasturin, myös sellainen on varattavissa meiltä. Huomioithan kuitenkin, että Sixt voi taata ainoastaan asiakkaan varaaman autokategorian, mutta ei tiettyä automallia. Halutessasi voit lisätä vuokra-autoosi GPS-navigaattorin, tai vaikkapa lastenistuimet, mikäli perheen pienimmät ovat mukana matkalla. Vuokra-auto on räätälöitävissä lisävarusteiden osalta juuri sinun matkaasi sopivaksi.
Autonvuokraus Kristiansundin lentokentällä

Autonvuokraus Kristiansundin lentokentällä

Lentokoneesta Kristiansundin lentokentälle laskeuduttuasi löydät autovuokraamomme kätevästi lentokentän yhteydestä. Näin ollen pääset vuokra-auton rattiin heti lennolta saavuttuasi ilman, että sinun tarvitsisi matkustaa ensin taksilla kaupungin keskustaan vuokraamoa etsimään. Kristiansundin lentokenttä, lyhennettynä KUS, sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Ajomatka lentokentältä kaupungin sydämeen kestää autolla ainoastaan noin vartin. Autonvuokraus Kristiansundin lentokentällä sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Hoida varauksesi siis jo tänään. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse taikka verkkosivujemme kautta.
Valloita vuonoinen Norja Sixtin vuokra-autolla

Valloita vuonoinen Norja Sixtin vuokra-autolla

Kristiansund on noin 25.000 asukkaan kunta, joka on rakennettu kolmen saaren päälle. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluu perheen pienimpiä varmasti kiinnostava Atlanterhavsbadet-vesipuisto sekä kulttuurinnälkään Mellemværftet-merimuseo. Kun kaupunki on tutkittu, voi matka Norjan kauniille vuonomaisemille alkaa. Ehdottomasti paras tapa tutustua kauniiseen ja vuonoistaan tunnettuun rannikkoon on ottaa vuokra-auto alle ja ajaa itse sitä katsomaan. Sixtin vuokra-auton saatkin vaivattomasti allesi heti Kristiansundin lentokentän toimipisteestämme. Vuokra-autolla kulkeminen kaupungissa ja sen lähiympäristössä sujuu vaivattomasti ja aina oman aikataulusi mukaan.Olipa sinulla sitten suunnitteilla unohtumaton elämysmatka kauniille vuonoiselle rannikolle, halu päästä tutkimaan aluetta laajemmin, tai tulossa on työmatka tähän kaupunkiin, luotettava Sixt Autovuokraamo toimittaa edullisesti käyttöösi haluamasi tyyppisen vuokra-auton jo Kristiansundin lentokentällä. Näin kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustuminen on mitä mukavinta, minkä lisäksi pääset myös näkemään enemmän luonnonkauniista kohteesta.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Kristiansund Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Kristiansund Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Kristiansund Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Kristiansund Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Kristiansund Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 18 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Matka Sixtille
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Taycan
Porsche Taycan
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Kristiansund Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Kristiansund Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Kristiansund Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Kristiansund Lentoasema

Näytä lisää