Auton vuokraus alueella Kristiansund

 

Suosituin kohteessa Kristiansund

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Kristiansund Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Kristiansund

Kristiansundin Autovuokraamomme palvelee laadukkaasti ja sujuvasti

Kristiansundin Autovuokraamomme palvelee laadukkaasti ja sujuvasti

Autonvuokraus Sixtiltä on sujuva ja luonteva tapa tutustua Kristiansundiin, kun pääset vuokra-autolla etenemään sutjakkaasti omassa aikataulussasi pitkin saaria. Klikkaa ihmeessä peremmälle verkkosivuillemme ja tutustu kattavaan autovalikoimaamme, ja pääset vertailemaan rauhassa juuri sinulle sopivaa ajoneuvoa. Etsitkö taloudellista henkilöautoa vai onko maasturi enemmän tyyliisi sopiva? Löydät meiltä molempia malleja ja myös monia muita, jotta pääset liikenteeseen juuri sinulle sopivalla ajopelillä. Jos haluat päästä mahdollisimman ripeästi ohjauspyörän taakse esimerkiksi työtapaamista varten, voit suorittaa vuokrauksen jo etukäteen netissä. Ystävällinen ja avulias asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi, joten käänny vain puoleemme, jos jokin askarruttaa!Autonvuokraus ulkomailla on aina turvallista, kun valitset Sixtin Autovuokraamon, ja löydät meidät myös Kristiansundista. Saat hoidettua muutokset ja peruutukset maksutta emmekä veloita luottokorttikuluja. Laadukkaat henkilöautomme vievät sinut perille turvallisesti ja luotettavasti, ja löydät autokalustostamme myös tilavia farmareita ja pakettiautoja, jos sinulla on enemmänkin matkatavaraa. Vankkarakenteisilla maastureillamme selvität haastavimmatkin tieolosuhteet ja säätilat. Jos sinulla on isomman kokoisia matkatavaroita tai sinun tarvitsee kuljettaa paikan päällä tavaroita kohteesta toiseen, voisi jokin pakettiautoistamme tulla kysymykseen. Huomaathan, että emme voi luvata ajoneuvosta jotakin tiettyä merkkiä. Voit myös valita lisäpalveluitamme sujuvoittamaan matkantekoasi entisestään, kuten esimerkiksi GPS-navigaattorin ja lastenistuimet perheen nuorimmaisille. Farmareihimme saat myös kätevästi halutessasi mukaan hiihtotelineen tai tavaratelineen. Klikkaile eteenpäin verkkosivuillamme ja tutustu palveluihimme.
Vuokra-autolla koet Kristiansundin ja läheiset saaret näppärästi

Vuokra-autolla koet Kristiansundin ja läheiset saaret näppärästi

Kristiansund sijaitsee Norjan länsirannikolla ja siellä on paljon kauniita vanhoja, iloisen värisiä taloja, mikä tekee siitä hurmaavan matkakohteen. Sinun kannattaakin tutustua Gamle Byenin vanhaan kaupunkiin, joka on yksi suosituista turistikohteista. Atlanterhavsbadetin sisäuimapuistossa pääset rentoutumaan vuoden ympäri, tai voit lähteä patikoimaan Freikollenin vuorelle ihaillen maisemia. Autonvuokraus Sixtiltä on näppärä tapa tutustua Kristiansundiin, jossa pääset tutustumaan kauniisiin saariin siltoja pitkin. Trollheimenin luonnonsuojelualue sijaitsee aivan kohtuullisen ajomatkan päässä, ja mikäpä estäisi sinua lähtemästä ajelemaan pitkin rannikkoa tutustumaan paikallisiin kyliin ja maisemiin omassa tahdissasi.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Kristiansund

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Kristiansund?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Kristiansund sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Kristiansund.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Kristiansund?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Kristiansund. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 19 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Matka Sixtille
(4,9)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Kristiansund

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Kristiansund?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Kristiansund?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Kristiansund?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Kristiansund

Näytä lisää