Auton vuokraus toimipisteestä Mo i Rana Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Mo i Rana Lentoasema

Osoite

Røvassdalveien 61 Røssvoll Lufthavn, 8615 Skonseng, Norja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 23:00
La
11:00 - 17:00
Su
13:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
11:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Mo i Rana Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Autovuokraamo Mo i Ranan lentoasemalla Mo i Ranan eli Rossvollin lentoasema sijaitsee Nordlandin alueella. Toimipisteemme autovalikoimasta löydät näppärät kaupunkiautot, sedanit, nelivetoiset autot, maasturit kuin pakettiautotkin. Tarjonnassa on siis kaikkea aina liikematkustajien tarpeista turistien ja paikallisten tarpeita vastaamaan. Lentoasema ei ole suuri, joten toimipisteemme on helppo löytää. Se sijaitseekin aivan terminaalirakennuksen aulassa. Sixtin autonvuokraus Mo i Ranan lentoasemalla palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä.
Rossvollin lentoasema - auton vuokraaminen hoituu käden käänteessä

Rossvollin lentoasema - auton vuokraaminen hoituu käden käänteessä

Rossvollin lentoasema, MQN, sijaitsee noin 10 kilometrin päässä kaupungista. Itse asiassa sen sijainti on Rossvollin kylässä, minkä vuoksi lentoasema tunnetaan toiselta nimeltään Rossvollina. Kun otat vuokra-auton Mo i Ranan lentoasemalta heti koneen laskeutumisen jälkeen, matka kaupunkiin taittuu vain noin 15 minuutissa. Näin sinun ei tarvitse tuhlata hetkeäkään vierailustasi julkisilla kulkuneuvoilla matkaamiseen. Toimipisteemme palvelee joka päivä aina varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan. Auton palauttaminen onnistuu mihin aikaan tahansa, kunhan vain sovit siitä etukäteen. Autonvuokraus Mo i Ranan lentoasemalla tekee lomastasi paljon helpompaa!
Henkeäsalpaavia maisemia ja hyvää ruokaa

Henkeäsalpaavia maisemia ja hyvää ruokaa

Norja on upea maa vain noin tunnin lentomatkan päässä mistä tahansa päin Suomea. Mo i Ranan kaupunki sijaitsee aivan pohjoisen napapiirin rajan alapuolella keskellä maata. Se on maan kolmanneksi suurin kaupunki, joten siellä riittää tekemistä kaikenlaisille seurueille. Yksi kaupungin suosituimmista vierailukohteista ovat Gronligrottan luolat. Ne löytyvät 22 kilometrin päästä kaupungin keskustasta. Helpoin keino päästä käymään luolilla on siis vuokrata auto ja ajaa sinne. Luolilla pääset kävelemään esimerkiksi joen alla. Gronligrottan lähettyviltä löytyvät myös Setergrottan luolat, jotka ovat nekin aivan yhtä upeita kuin Gronligrottan luolat. Näiden lisäksi kaupungin alueelta löytyy lukuisia museoita, kuten esimerkiksi Rana Museum of Natural History sekä Rana Museum of Cultural History. Sixtin vuokra-auton avulla voit nähdä kaikki näistä kohteista ja paljon muuta. Autonvuokraus Mo i Ranan lentoasemalla tekee lomastasi paremman, kun pääset nauttimaan reissaamisesta rennosti ja huolettomasti ilman aikatauluja.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Mo i Rana Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Mo i Rana Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Mo i Rana Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Mo i Rana Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Mo i Rana Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,9
Perustuu 6 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Mo i Rana Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Mo i Rana Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Mo i Rana Lentoasema

Näytä lisää