Auton vuokraus toimipisteestä Lakselv Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Lakselv Lentoasema

Osoite

Banak, 9700 Lakselv, Norja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:30 - 16:00

Palvelumme toimipisteessä Lakselv Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lähde joustavasti matkaan Sixt Autovuokraamosta Jatka matkaasi ilman turhia taukoja varaamalla vuokra-auto suoraan Sixt Autovuokraamosta Lakselvin lentoasemalla. Kun saavut lentoasemalle, henkilökuntamme odottaa lentosi laskeutumista saapumisterminaalissa ja vie sinut sekä mahdollisen matkaseurueesi vuokra-auton luokse. Meet & Greet -palvelu toimii toimipisteillämme, jotka eivät ole lentokentän välittömässä läheisyydessä. Saat vuokra-auton välittömästi käyttöösi, riippumatta siitä, mihin aikaan saavut, sillä palvelemme asiakkaitamme lisäpalveluna myös toimiston aukioloaikojen ulkopuolella. Lakselvin lentoaseman autovuokraamo vuokraa ajoneuvoja autokategorioiden. Valitettavasti emme voi luvata tiettyä mallia tai merkkiä, mutta valikoimissamme on sekä laadukkaita että edullisia henkilöautoja ja farmareita.
Huolentonta autonvuokrausta Lakselvin lentoasemalla

Huolentonta autonvuokrausta Lakselvin lentoasemalla

Lakselvin lentoasema LKL sijaitsee vain 1,5 kilometrin etäisyydellä Lemmijoen kirkonkylästä eli vain muutaman minuutin ajomatkan päässä. Kansainvälinen lentoasema tunnetaan myös nimellä North Cape Lentoasema ja sen kautta liikennöi peräti 70 000 matkustajaa vuosittain. Autonvuokraus Lakselvin lentoasemalla luonnistuu, kun kerrot yhteystietosi ja lennon tiedot ajoneuvon vuokrauksen yhteydessä. Samalla voit varata vuokra-autoon lisäpalveluita, kuten kätevän GPS-navigaattorin, lastenistuimen, vapaat ajokilometrit, vakuutuksen tai lisäkuskin. Jos Lemmijoen alue ei ole entuudestaan tuttua, kannattaa harkita GPS-navigaattorin varaamista. Vapailla ajokilometreillä ei haittaa, vaikka välillä ajaisit hiukan harhaankin. Voit ottaa sen vain seikkailun kannalta, sillä navigaattori johdattelee pian takaisin reitille. Lisäturvaa matkaasi saat vakuutuksesta ja lastenistuin on ehdoton turvavaruste lapsiperheen matkailuun. Istuimen näppärä Isofix-kiinnitys lisää pienokaisen kanssa matkaavien matkustusmukavuutta. Kuskin ajotaakka voit keventää jättämällä joko koko matkan tai osan matkasta lisäkuskin harteille.
Vuokra-autolla Lakselvin lentoasemalta kohti Pohjois-Norjan valloittavia luontokohteita

Vuokra-autolla Lakselvin lentoasemalta kohti Pohjois-Norjan valloittavia luontokohteita

Autovuokraus Lakselvin lentoasemalta kannattaa, jos aikeissasi on kokea Norjan vuonot ja jylhät maisemat täysin omaan tahtiisi. Matkaohjelma noudattaa omaa käsikirjoitustasi ja taipuu hienosti myös hetken mielijohteisiin, kun näet horisontissa siintävän, unohtumattoman kauniin maiseman. Suuntaa ajoneuvosi nokka ensin kohti Stabbursdalenin kansallispuistoa ja jätä ajoneuvo odottamaan puistossa kohoilevan tunturijonon valloitukseen. Jatka luonnonmukaista elämysmatkailua palaamalla Lemmijokeen ja kokeilemalla alueella suosittua lohikalastusta. Kokeile samalla paikallisen ruokakulttuurin parhaita paloja, jotka vaihtelevat pikaruoasta fine dining -ravintoloihin.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Lakselv Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Lakselv Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Lakselv Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Lakselv Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Lakselv Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Lakselv Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Lakselv Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Lakselv Lentoasema

Näytä lisää