Auton vuokraus toimipisteestä Lakselv

 

Ohjeet toimipisteeseen Lakselv

Osoite

Banakveien, 9700 Lakselv, Norja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:30 - 16:00

Palvelumme toimipisteessä Lakselv

Nauti maisemista Laskelvissä vuokraamalla auto Sixtiltä

Nauti maisemista Laskelvissä vuokraamalla auto Sixtiltä

Jos olet koskaan haaveillut matkasta Nordkappiin Norjan pohjoisosissa, voit toteuttaa unelmasi valitsemalla autonvuokrauksen Sixtiltä Lakselvissä. Autovuokraus Lakselvissä on helppoa ja kätevää, sillä voit tehdä varauksesi ennakkoon verkkosivuillamme tai puhelimitse. Varatessasi voit valita haluamasi ajoneuvokategorian, joita Laskelvissä ovat taloudelliset henkilöautot ja tilavat farmarit sekä moneen käyttöön taipuvat pakettiautot. Huomaathan kuitenkin, ettemme varaa yksittäisia automalleja, vaan henkilökuntamme valikoi vapaana olevasta kalustosta tarpeitasi ja toiveitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton Lakselvissä. Olitpa matkalla työn puitteissa, perheen kanssa lomailemassa tai mikäli tarvitset vuokra-autoa muuhun käyttöön, autonvuokraus Lakselvissa tuo sinulle laatua ja luotettavaa palvelua markkinoiden kilpailukykyisimmin hinnoin. Löydät Sixt Autovuokraamo Lakselvin YX huoltoasemalta, E6-autotien varrelta.
Monipuoliset palvelut kruunaavat autonvuokrauksen Lakselvissä

Monipuoliset palvelut kruunaavat autonvuokrauksen Lakselvissä

Sixt perustettiin Saksassa jo vuonna 1912. Yli sadan vuoden kokemus ja perheyrityksen perinteet ovat luoneet Sixtille vahvan perustan laadukkaita palveluja tuottavana autovuokraamona. Tätä nykyä ketju on levinnyt jo yli 105 maahan maailmanlaajuisesti, ja toimipisteitämme on jo yli 2000 tarjoten monipuolisia lisäpalveluja Euroopan kärkikastiin kuuluvan vuokra-autokaluston ohella. Vuokra-autoa valitessasi voit räätälöidä juuri sinun tarpeitasi vastaavan palvelupaketin, johon voit sisällyttää esimerkiksi turvaa tuovia lisävakuutuksia vahingon, kolarin tai vaikkapa rengasrikon varalta. Matkustaessasi usean ajotaitoisen henkilön seurueessa hyödyt mahdollisuudesta lisätä pakettiin useita kuljettajia. Tällöin ratin takaa voi välillä pitää taukoa ja helpottaa matkantekoa. Huomaa, että meiltä löydät tarjouksen myös alle 25-vuotiaille kuljettajille. Pienten lasten kanssa liikkuessa koko seurue nauttii matkasta enemmän, kun mukana on lasten turvaistuin. GPS-navigaattorit ovat oivallinen lisä, jotka ohjaavat perille oikeaan määränpäähään vieraassa maasssa. Katso kaikki lisäpalvelumme verkkosivuiltamme sääntöineen ja ehtoineen ja varaa vuokra-auto Sixtiltä jo tänään!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Lakselv

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Lakselv.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Lakselv?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Lakselv?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Lakselv syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Lakselv

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Lakselv?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Lakselv

Näytä lisää