Auton vuokraus toimipisteestä Oslo Gardermoen Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Oslo Gardermoen Lentoasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Oslo Gardermoen Lentoasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Oslo Gardermoen Lentoasema

Osoite

Postboks 201, 2061 Gardermoen, Norja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Oslo Gardermoen Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt autonvuokraamo Oslon Gardermoenin lentoasemalla löydät helposti tuloaulan sisäpuolelta, toimipisteemme sijaitsee autovuokraamoja kyltin oikealla puolella. Tarjoamme kattavan valikoiman vuokra-autoja, toimivat aukioloajat sekä osaavan asiakaspalvelun aina valmiina auttamaan sinua autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Kattavasta valikoimastamme löydät esimerkiksi koko perheelle sopivat farmarit ja citymaasturit tasaiseen ja mukavaan ajoon, isommalle porukalle täydellinen vaihtoehto on puolestaan minibussi, jossa kaikki matkustavat kätevästi yhdessä. Jos puolestaan matkustat työasioissa tai pienemmällä porukalla ovat sedanit kätevä vaihtoehto helppoon ja taloudelliseen ajoon. Muistathan kuitenkin että emme voi vielä varausvaiheessa luvata tiettyä automallia, ainoastaan valitsemasi autokategorian. Tutustu koko valikoimaamme vuokra-autoja nettisivuillamme ja löydä sinulle sopiva menopeli!
Vuokra-auto Oslon Gardermoen lentoasemalta heti käyttöösi

Vuokra-auto Oslon Gardermoen lentoasemalta heti käyttöösi

Oslon Gardermoen on maan suurin lentokenttä ja se sijaitsee vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Autonvuokraus Oslon Gardermoen lentoasemalla on helppoa ja nopeaa, kuin myös auton palauttaminen. Jos puolestaan haluat vuokrata auton myöhemmin, löydät kolme Sixt toimipistettämme eri puolelta Osloa, jotka tarjoavat myös kattavan valikoiman vuokra-autoja. Voit tutustua malleihimme nettisivuillamme, varata vuokra-auton ja se odottaa sinua valmiina lähtöön saapuessasi paikalle. Autonvuokraus Oslon Gardermoenin lentoasemalla on tehty sinulle helpoksi, tutustu ja varaa nettisivuiltamme juuri sinulle sopiva vuokra-auto! Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua tarvittaessa.
Moderni ja urheilullinen vuonomaan pääkaupunki

Moderni ja urheilullinen vuonomaan pääkaupunki

Oslo on Norjan pääkaupunki ja yksi suosituimmista kaupunkikohteista pohjoismaissa. Kaupunki tarjoaa upeita merellisiä maisemia, kansainvälistä tunnelmaa sekä kulttuuria. Oslo tarjoaa näkemistä ja kokemista kaiken ikäisille, vuokraamalla auton pääset kurkistamaan kaupungin suurimpiin nähtävyyksiin, kuten oopperatalo, kuninkaallinen linna sekä Akerhusin linnoitus. Lisäksi useat museot ja Oslon tuomikirkko lisäävät kulttuuritarjontaa. Näkemisen arvoisia ovat myös Vigelandin puisto veistoksineen, joka sijaitsee hieman keskustan ulkopuolella, joten helpoiten saavutat sen vuokra-autolla. Talviurheilun ystäville kaupungin laitamilla sijaitseva Holmenkollen on upea vierailukohde. Kesäisin Holmenkollenilta avautuvat upeat maisemat kaupunkiin ja merelle. Holmenkollenille matka kestää noin 20 minuuttia autolla keskustasta. Vuokraa auto ja koe kaikki mitä Oslolla on tarjota!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Oslo Gardermoen Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Oslo Gardermoen Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Oslo Gardermoen Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Oslo Gardermoen Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Oslo Gardermoen Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 765 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Taycan
Porsche Taycan
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Oslo Gardermoen Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Oslo Gardermoen Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Oslo Gardermoen Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Oslo Gardermoen Lentoasema

Näytä lisää