Auton vuokraus alueella Oslo

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipisteessä Oslo

Palvelemme sinua jokaisena päivänä autovuokraamossamme Oslossa

Palvelemme sinua jokaisena päivänä autovuokraamossamme Oslossa

Sixtin autovuokraamo tarjoaa laadukasta palvelua ja monipuolisen autovalikoiman käyttöösi Oslossa. Löydät sekä työ- että lomamatkalla sopivan vuokra-auton Oslossa itsellesi, olitpa sitten yksin liikkeellä tai isomman seurueen mukana. Auton varaamisen voit tehdä kätevästi verkkosivuillamme, josta löydät myös lisätietoja kilpailukykyisistä hinnoistamme, autokalustosta ja lisäpalveluista. Sixtin autovuokraamosta Oslossa voit vuokrata haluamasi kokoisen ajoneuvon. Yksin matkustavalle tai pariskunnalle sopiva auto on kätevän kokoinen taloudellinen kaupunkiauto. Keskikoinen tai suurempi sedan- tai farmarimalli on oikea valinta lapsiperheille unohtamatta tila-auton vuokrausmahdollisuutta. Premium-luokan sedanit ja maasturit tuovat tasokkaita lisävaihtoehtoja halutessasi ajaa tyylikkäällä vuokra-autolla Oslossa. Vuokratessasi autoa voit varata tietyn autoluokan, mutta automerkin tai -mallin valintaan ei ole mahdollisuutta. Kaikki vuokra-autot ovat tunnettujen merkkien uusia autoja, keskimäärin noin kolme kuukautta vanhoja. Tarjoamamme edulliset lisäpalvelut tuovat lisää mukavuutta autonvuokraukseen Oslossa. Vuokrausmaksuun kuuluvaan vakuutukseen voit ostaa lisäturvana muun muassa kolari-, varkaus- tai tuulilasiturvan. Myös GPS-navigaattori, bluetooth ja lisäkuljettajamahdollisuus löytyvät. Lapsiperheiden ja erityisesti lasten turvallisuutta ajatellen tarjoamme vauvan turvakaukalon, lasten turvaistuimen ja istuinkorokkeen vuokrausmahdollisuutta.
Nauti autoilemalla Oslon nähtävyyksistä ja vuonomaisemista

Nauti autoilemalla Oslon nähtävyyksistä ja vuonomaisemista

Etenkin talviurheilusta kuuluisa Oslo on Norjan pääkaupunki ja siellä on noin 650 000 asukasta. Koko pääkaupunkiseudun asukasluku on noin 1,2 miljoonaa. Yli 1000 vuotta vanhassa kaupungissa on paljon historiallisesti arvokkaita nähtävyyksiä. Rantamaisemista sataman läheisyydestä löytyvät muun muassa Kuninkaanlinna puistoineen, Norjan kansallisteatteri, Oopperatalo, Historiallinen museo ja Kansallisgalleria. Näyttävä 1600-luvulta peräisin oleva Oslon tuomiokirkko on myös näkemisen arvoinen. Jos merihenkisyys kiinnostaa, niihin liittyviä kohteita löytyy Bygdoyn niemeltä Viikinkilaivamuseosta lähtien. Myös lapsiperheille autonvuokraus Oslossa on nappiin mennyt valinta, sillä autolla ajaa kätevästi vajaan 30 kilometrin päässä sijaitsevaan Tusenfrydin huvipuistoon, joka on lapsiperheiden suosiossa. Penkkiurheilijan kannattaa suunnata vuokra-autonsa nokka kohti Holmenkollenia ja Ullevin Stadionia. Holmenkollenilla on muutenkin antoisa käydä, sillä sieltä avautuu hieno näköala kaupunkiin ja Oslonvuonolle.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Oslo
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Oslo?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Oslo sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Oslo.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Oslo?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Oslo. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 721 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,6)
Ajoneuvon palautus
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Oslo

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Oslo?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Oslo?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Oslo?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Oslo

Näytä lisää