Auton vuokraus toimipisteestä Rud/Baerum

 

Ohjeet toimipisteeseen Rud/Baerum

Osoite

Baker Østbysvei 19, 1309 Rud, Norja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 15:00

Palvelumme toimipisteessä Rud/Baerum

Edullinen ja palveleva Sixt Rud/Bærum tekee matkastasi sujuvamman

Edullinen ja palveleva Sixt Rud/Bærum tekee matkastasi sujuvamman

Suuntasitpa vuonojen maahan, Norjaan, työ- tai lomamatkalle, koet helposti enemmän vuokraamalla laadukkaan kulkupelin Sixt Autovuokraamo Rud/Bærumista. Teet seuraavasta työmatkastasi mukavan ja jouhevan, kun valitset Rud/Bærumin toimipisteemme laajasta ajoneuvovalikoimasta suorituskykyisen ja tilavan maasturin. Stressittömän perheloman siivittäjäksi voit valita mukavan farmarin, jonka kyydissä kulkevat kaikki tarpeelliset, lastenhoitotarvikkeista ostoskasseihin. Tutustu vuonomaan puhtaaseen ja ainutlaatuiseen luontoon ja kaupunkinähtävyyksiin taloudellisen sedanin kyydissä, ja kuljeta suurempi seurue vaivattomasti paikasta toiseen minibussilla. Varauksen voit tehdä näppärästi jo kotisohvalla, joko verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme, ja ystävällinen asiakaspalvelumme palvelee kysymyksissä ja ongelmissa viikon jokaisen päivänä. Rud/Bærumin toimipisteemme sijaitsee Oslon keskustasta noin 19 kilometrin päässä, valtatie E16:n läheisyydessä. Meiltä aloitat helposti seikkailun kauemmaksikin Norjan sopukoihin, tai voit lähteä suoraan kiertelemään Rudin nähtävyyksiä. Suosituimpia lähikohteita ovat mm. kesäisin suosittu uintikohde, Kalvøyan saari Sandvikassa, noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä etelään, tai saman ajomatkan päässä sijaitseva Bærums Verk -museo työpajoineen ja kauniine luontoineen. Olipa matkasi tarkoitus huvi taikka työ, kuljettaa Sixt Rud/Bærumin vuokra-auto sinut iloisena perille.
Huviin ja hyötyyn Sixtin vuokra-autot

Huviin ja hyötyyn Sixtin vuokra-autot

Voit varausta tehdessäsi myös tutustua näppäriin lisäpalveluihimme ja -varusteisiin. Erilaisilla edullisilla lisäturvilla luot mielenrauhaa yllättävien tilanteiden varalle, kun taas GPS-navigaattorilla kurvailet eksymättä vieraammilla tieosuuksilla. Lasten turvaistuimia ei onneksi tarvitse raahata kotoa asti matkatavaroissa, vaan voit lisätä ne varaukseesi ja kuljettaa perheen pienimmätkin turvallisesti mukana Sixtin vuokra-auton kyydissä. Lisäkuljettaja on hyvä lisä silloin, kun seurueessa on useampikin ajonautinnon jakava. Tutustu jo tänään koko valikoimaan lisävarusteita ja ajoneuvokategorioita, ja tee varauksesi ajoissa. Otathan ystävällisesti varausta tehdessäsi huomioon, ettei autonvuokrauspisteemme Rud/Bærum voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan valitsemasi ajoneuvokategorian. Anna vaivattomuuden ja hauskuuden ihastuttaa ja valitse Sixtin vuokra-auto!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Rud/Baerum

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Rud/Baerum.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Rud/Baerum?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Rud/Baerum?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Rud/Baerum syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 1 arvosteluun
Ajoneuvo
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Rud/Baerum

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Rud/Baerum?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Rud/Baerum

Näytä lisää