Auton vuokraus toimipisteestä Drammen Rautatieasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Drammen Rautatieasema

Osoite

Grønland 13, 3045 Drammen, Norja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 16:00

Palvelumme toimipisteessä Drammen Rautatieasema

Liikeelle vaivattomasti Sixt Drammen Rautatieaseman kautta

Liikeelle vaivattomasti Sixt Drammen Rautatieaseman kautta

Tutustuminen Norjan Drammeniin voi alkaa vaivattomasti, kun otat allesi heti rautatieasemalta Sixtin laadukkaan vuokra-auton kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät vuokra-autot jokaiseen tarpeeseen, olit sitten liikematkalla tai perheen kanssa lomailemassa. Sixt Autovuokraamo Drammen Rautatieaseman toimipisteen löydät kätevästi suoraan rautatieaseman läheisyydestä, jonne saavut kätevästi vaikka suoraan junalla lentokentältä tai kävelet Drammenin keskustasta nopeasti noutamaan vuokra-autosi. Drammenia sivuavat E18- ja E134-moottoritiet, jotka vievät sinut kätevästi vaikka ympäri Norjaa suunnitelmiesi mukaisesti. Toimipisteeltämme jatkat sujuvasti matkaasi vuokra-auto allasi tutustuen myös Drammenin vilkkaaseen kaupunkielämään ja lukuisiin luontoretkien mahdollisuuksiin. Sixtin vuokra-autosi vie sinut perille, minne ikinä päätätkin reittisi kohdistaa. Sixt Drammen Rautatieaseman laajaan autovalikoimaan kuuluu kätevät ja jokaisen tarpeisiin soveltuvat henkilöautot ja farmarit sekä tilantarpeeseen sopivat pakettiautot. Vierailemalla verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme pääset tutustumaan tarkemmin autovalikoimaamme sekä valitsemaan juuri sinulle sopivan vuokra-auton Drammenin-reissuasi varten.
Joustavaa vuokraamista Sixtiltä Drammen Rautatieasemalta

Joustavaa vuokraamista Sixtiltä Drammen Rautatieasemalta

Sixt Drammen Rautatieasema tarjoaa sinulle aina uudet ja laadukkaat vuokra-autot tunnettujen merkkien autovalikoimastaan. Kaikki automme ovat jo valmiiksi hyvin varusteltuja, mutta halutessasi voit höystää varaustasi vielä muutamalla lisäpalvelulla. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme sinulle auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Meillä tehtyihin varauksiin voit tehdä muutoksia sekä peruutuksia maksutta ja ystävällinen asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan viikon jokaisena päivänä, jos jokin askarruttaa mieltä. Jos mielesi halajaa tutkia Norjaa vähän laajemmin, suosittelemme ottamaan vuokra-autoon kätevän GPS-navigaattorin, joka johdattaa sinut perille helposti. Lasten kanssa matkustaville kätevä ja turvallinen lisäpalvelu on asentaa autoon lastenistuimet, jotka takaavat myös perheen pienimpien turvallisuuden. Jos matkustat useamman henkilön kanssa, voi ajonautinnon jakaa lisäämällä varaukseen lisäkuljettajan, jotta useampi henkilö pääsee nauttimaan ajomukavuudesta. Sixt Drammen Rautatieasemalle voit myös palauttaa vuokra-autosi vuorokauden ympäri sopimuksen mukaisesti.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Drammen Rautatieasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Drammen Rautatieasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Drammen Rautatieasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Drammen Rautatieasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Drammen Rautatieasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 5 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Drammen Rautatieasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Drammen Rautatieasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Drammen Rautatieasema

Näytä lisää