Auton vuokraus toimipisteestä Stord Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Stord Lentoasema

Osoite

Flyplassvegen 344, 5410 Sagvag, Norja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 21:00

Palvelumme toimipisteessä Stord Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Autovuokraamo Stordin lentokentällä Sixt Autovuokraamo Stordin lentoasemalla palvelee luotettavasti ja asiantuntevasti alueella liikkuvia lomalaisia ja bisnesmatkailijoita. Voit varata meiltä käyttöösi sedanin, hatchbackin tai vaikkapa maasturin. Jos tarvitset enemmän tavaratilaa, voimme vuokrata sinulle myös farmari-auton. Suuremmalle perheelle tai kaveriporukalle löydät meiltä myös tilavan minibussin. Autonvuokraus Stordin lentoasemalta on asiantuntevaa ja sinulle helppoa. Saatat tarvita ajomatkaasi varten navigaattorin, jonka avulla löydät parhaiten perille mielenkiintoisiin käyntikohteisiin. Ellet halua itse ajaa ihan koko matkaa, kannattaa valita etukäteen mahdollisuus myös lisäkuljettajaan. Autovuokraamomme tarjoaa myös muita lisäpalveluita. Lapsiperheille suosittelemme lasten iästä riippuen vahvistettua turvakaukaloa, lastenistuinta tai korokeistuinta.
Kentän lähiseudulla on upeita maisemareittejä

Kentän lähiseudulla on upeita maisemareittejä

Tämän lentokentän tunnus on SRP ja se sijaitsee Sagvagin kylässä, jonne on kentältä noin kaksi kilometriä matkaa. Sinne ajaa vuokra-autolla noin viidessä minuutissa. Kun suunnittelet autonvuokrausta Stordin lentoasemalta, suosittelemme tekemään sen mieluiten netissä tai puhelimitse. Emme kuitenkaan lupaa vuokra-autoista tiettyä mallia, ainoastaan ajoneuvon kategorian. Meillä vuokra-auton nouto ja palautus on mahdollista myös aukioloaikojen ulkopuolella.
Täällä ajellaan luonnon keskellä ja katsellaan mielenkiintoisia nähtävyyksiä

Täällä ajellaan luonnon keskellä ja katsellaan mielenkiintoisia nähtävyyksiä

Matka Norjaan on elämys, josta kannattaa ottaa kaikki irti. Parhaiten tutustut sen nähtävyyksiin ja raikkaaseen luontoon uudella ja laadukkaalla vuokra-autolla. Autonvuokraus Stordin Lentoasemalla aloittaa matkasi sujuvasti ja pääset pian tutkimaan aluetta tarkemmin. Sagvagin kylän ympäristössä on kaunista saaristoseutua, jossa riittää matkailijoille katsottavaa. Jos haluat kokea vaikuttavia luontoelämyksiä, voit ajella ympäriinsä ja pysähtyä välillä nauttimaan jylhän kauniista näkymistä. Mahtavia vuoristomaisemia löytyy etenkin Kattnakkenin alueelta. Kylästä noin kymmenen kilometrin päässä sijaitsee Leirvikin kaupunki, jossa on satama, sekä persoonallinen Storddøran maamerkki. Sinne ajaminen kestää kylästä vajaat parikymmentä minuuttia. Leirvikin lähistöllä sijaitsee myös Sunnhordlandstunetin museo, joka kerää, tutkii ja säilyttää koko alueen historiaa. Sinne ajat noin viidessätoista minuutissa. Tämän kaupungin lähistöllä on myös ostoskeskus AMFI Stord, joka on shoppailusta pitävälle sopiva käyntikohde. Kun varaat vuokra-auton Stordin lentoasemalta, voit poiketa matkallasi myös Galleria Gigassa. Siellä on myytävänä paikallisten taiteilijoiden valmistamaa taidetta.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Stord Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Stord Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Stord Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Stord Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Stord Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Stord Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Stord Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Stord Lentoasema

Näytä lisää