Auton vuokraus toimipisteestä Haugesund

 

Ohjeet toimipisteeseen Haugesund

Osoite

Bøvågen 50, 4262 Avaldsnes, Norja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 16:00

Palvelumme toimipisteessä Haugesund

Norja haltuun Sixt Autovuokraamo Haugesundin kautta

Norja haltuun Sixt Autovuokraamo Haugesundin kautta

Sixt Autovuokraamo Haugesund toivottaa matkailijan lämpimästi tervetulleeksi. Meiltä löydät laajan valikoiman tunnettujen merkkien uusia automalleja, joilla aloitat matkasi Norjassa vaivattomasti. Sixtin Haugesundin-toimipisteen löydät Avaldsnesin kylästä, joka on kaunis kalastajakylä ja löytyy Norjan länsirannikolta. Kaupungin keskusta sijaitsee noin 8 km päässä ja linja-autolla pääset kätevästi noutamaan vuokra-autosi ja jatkamaan matkaa ratin takaa. Toimipisteemme sijaitsee E134-moottoritien läheisyydessä, joten vuokra-auto on kätevä noutaa ja palauttaa. Avaldsnesin alueesta mielenkiintoisen tutkittavan tekee sen maine viikinkialueena ja omalla vuokra-autollasi pääsetkin kätevästi tutustumaan tämän salaperäisen alueen nähtävyyksiin, sillä et ole riippuvainen julkisen liikenteen aikatauluista. Meiltä löytyy sopiva vuokra-auto jokaisen tarpeisiin, olit sitten perhelomalla tai liikematkalla. Kätevillä vuokrahenkilöautoillamme ja farmareillamme pääset paikasta toiseen taloudellisesti, näyttävät maasturit vievät perille vaativammankin kuskin ja tavarankuljetukseen meiltä löytyy tilavat pakettiautot. Vierailemalla verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme pääset tutustumaan valikoimaamme ja tekemään varauksesi.
Sixt Haugesund tekee matkastasi nautinnollisen

Sixt Haugesund tekee matkastasi nautinnollisen

Sixt Haugesund tarjoaa laadukkaita ja turvallisia vuokra-autovaihtoehtoja kilpailukykyiseen hintaan. Autovalikoimamme koostuu tunnettujen merkkien uusista malleista ja kaikki automme ovat jo valmiiksi hyvin varusteltuja. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme sinulle auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Halutessasi voidaan varaukseen lisätä monipuolisia lisäpalveluitamme, jotka tekevät matkastasi entistä vaivattomamman. Jos aikomuksenasi on tutustua Norjaan laajemmin, kannattaa varaukseen lisätä kätevä GPS-navigaattori, joka auttaa sinut perille kohteeseesi. Lasten kanssa reissatessa vuokra-autoon on hyvä lisätä lastenistuimet, jotta perheen pienimmät matkaavat turvallisesti. Isomman seurueen kanssa voi olla mukava jakaa ajokilometrejä ja tässä tapauksessa varaukseen kannattaa lisätä lisäkuljettaja, jotta pääsette jakamaan ajokokemuksen. Erilaiset lisäturvavaihtoehtomme tuovat myös mukavaa helpotusta ajomatkoille, sillä sinun ei tarvitse huolehtia muusta kuin ajonautinnostasi. Sopimuksen mukaisesti voit palauttaa vuokra-autosi Sixt Haugesundiin vuorokauden ympäri, jotta saat otettua autoilustasi kaiken irti.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Haugesund

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Haugesund.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Haugesund?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Haugesund?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Haugesund syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 1 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Taycan
Porsche Taycan
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Haugesund

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Haugesund?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Haugesund

Näytä lisää