Auton vuokraus alueella Avaldsnes

 

Suosituin kohteessa Avaldsnes

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Haugesund Lentoasema alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Avaldsnes

Sixt Autovuokraamo Avaldsnes palvelee ammattitaidolla

Sixt Autovuokraamo Avaldsnes palvelee ammattitaidolla

Sixt Autovuokraamo Avaldsnes tarjoaa palvelujaan itsenäisille matkailijoille, jotka haluavat taittaa matkat Norjassa helposti ja joustavasti. Autonvuokraus Avaldsnesissa tarkoittaa, että et ole riippuvainen bussien aikatauluista ja pääset seikkailemaan helposti pitkin poikin vuonojen maata. Tarjoamme laadukkaat henkilöautot ja farmarit käyttöösi, ja suurempaa kuljetustarvetta varten meillä on myös maastureita ja pakettiautoja. Vuokra-auto Avaldsnesista mahdollistaa onnistuneen matkan pohjoisen jylhiin maisemiin! Avaldsnesissä palvelemme sinua Haugesundissa ja Haugesundin lentoasemalla. Meiltä saat aina vuokrattua laatuajoneuvon, ja vapaat ajokilometrit takaavat huolettoman matkanteon! Valitset vain haluamasi ajoneuvokategorian, ja voit tehdä varauksen jo lähtiessäsi verkossa. Huomaathan, että emme takaa tiettyä automerkkiä. Lisäpalveluna voit valita lemmikkipaketin, GPS-navigaattorin, lasten turvaistuimen tai mahdollisuuden lisäkuljettajaan. Räätälöi vuokra-auto tarpeesi mukaan!
Autonvuokraus Avaldsnesnissa vie viikinkien ja kuninkaallisten maisemiin

Autonvuokraus Avaldsnesnissa vie viikinkien ja kuninkaallisten maisemiin

Viikinkialueena tunnettu, Norjan länsirannikolla sijaitseva Avaldsnes on kuvankaunis kalastajakylä. Legendan mukaan kylän nimi sai alkunsa kuningas Augvaldilta, joka piti majapaikkaansa kylässä sen strategisen sijainnin vuoksi. Kuningas Harald valitsi kylän viralliseksi kuninkaalliseksi residenssiksi, joten hyvällä tuurilla pikkupuotien seassa saattaa vilahtaa myös pilkahdus kruunupäistä. Haugesundista ajat Avaldsnesiin noin vartissa sujuvasti vuokra-autosi kyydissä. Vuokra-auto Avaldsnesissa takaa erinomaisen ajomukavuuden, jotta voit nauttia kauniista vuoristomaisemista. Suorastaan pakollinen nähtävyys kylän lähellä on Nordvegenin kulttuurikeskus, joka esittelee alueen historiaa, etenkin viikinkiaikaa. Viikinkitalojen kopiot jäljittelevät arkeologista tietoutta huolellisesti ja ulkoilmamuseo tarjoaa runsaasti nähtävää kaiken ikäisille. Viikingit ovat osa Pohjolamme kulttuuriperintöä, ja jos satut paikalle heinäkuussa, kylässä järjestetään myös viikinkifestivaalit! Heti museon vieressä on Håkon Håkonssonin vuonna 1250 perustama Olavskirken, jonka mahtavat kiviset seinämät johdattelevat tutustumaan maan historiaan. Jos historia ja paikalliset herkut kyllästyttävät, ajat vuokra-autolla seurueen kera myös helposti lähimpään hampurilaisravintolaan. Avaldsnesista löytyy kaikkea! Mikäli aikeissa on tutkia länsirannikkoa enemmänkin, vuokra-autolla voit ajella helposti pitkin mutkaisia teitä ja pysähdellä paikallisissa kalastajakylissä. Djupadalenin luontokohteeseen ajaa noin 20 minuutissa kaupungista. Upeilla patikkareiteillä voi katsella paikallista luontoa ja nauttia ulkoilmassa reippailusta. Matkalla voi bongata paikallisia, tien vieressä laiduntavia norjanvuonohevosia. Ne ovat aina väriltään keltaisia ja niiden selkää pitkin kulkee musta raita. God tur, hyvää matkaa!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Avaldsnes

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Avaldsnes?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Avaldsnes sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Avaldsnes.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Avaldsnes?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Avaldsnes. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 79 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvo
(4,9)
Matka Sixtille
(4,9)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Avaldsnes

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Avaldsnes?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Avaldsnes?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Avaldsnes?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Avaldsnes

Näytä lisää