Auton vuokraus toimipisteestä Haugesund Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Haugesund Lentoasema

* Hinnat on laskettu 05.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Haugesund Lentoasema alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Haugesund Lentoasema

Osoite

Helganesveien 350, 4262 Avaldsnes, Norja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Haugesund Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Nopeasti matkaan Haugesundin lentokentältä Jos haluat jatkaa matkaasi suoraan Haugesundin lentoasemalta matkakohteeseesi, varaa ajoneuvo lentoaseman Sixt Autovuokraamosta. Palvelemme asiakkaitamme sekä toimipisteemme pitkien aukioloaikojen aikana että niiden ulkopuolella, joten autonvuokraus Haugesundin lentoasemalla onnistuu täysin oman aikataulusi mukaisesti. Autovalikoimiimme kuuluvat niin ison seurueen kuljetukseen sopivat farmarit ja minibussit kuin pienemmänkin ryhmän matkailuun ideaalit henkilöautot. Tiettyä merkkiä tai mallia emme voi taata vuokra-autolle, mutta saat nauttia melko uuden ajokin miellyttävästä ajotuntumasta, sillä ajoneuvomme ovat keskimäärin vain kolme vuotta vanhoja. Löydät autovuokraamomme Haugesundin lentoasemalta seuraamalla Sixt-opasteita lentokoneelta aina saapumisterminaaliin asti, jossa toimistomme sijaitsee.
Helppoa Autonvuokrausta Haugesundin lentoasemalla

Helppoa Autonvuokrausta Haugesundin lentoasemalla

Haugesundin lentoasema HAU on kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee Karmøyn saaren länsipuolella. Lähimpään kaupunkiin Avaldsnesiin on matkaa vain viisi kilometriä eli ajat kaupunkiin alle 10 minuutissa. Autonvuokraus Haugesundin lentoasemalla järjestyy mukavan joustavasti ympäri vuorokauden. Vuokra-auton nouto ja palautus onnistuu nimittäin silloinkin, kun toimistomme on kiinni, kunhan huomaat ilmoittaa asiasta varausta tehdessäsi. Varaamme lisäpalvelun antamiesi yhteys- ja lentotietojen mukaan. Voit palauttaa vuokra-auton tarpeen mukaan myös Haugesundin toiselle toimipisteellemme, esimerkiksi silloin kun jatkat matkaasi jollain muulla kulkuneuvolla Etelä-Norjassa. Muihin lisäpalveluihimme kuuluvat lastenistuimen ja GPS-navigaattorin vuokraus, lisäkuskin ja vakuutuksen varaus sekä vapailla kilometrillä ajo. Suosittelemme GPS-navigaattoria, mikäli Karmøyn alue ei ole sinulle tai matkakumppaneillesi entuudestaan tuttua seutua. Se neuvoo nokkelasti uuden reitin, jos satut ajamaan jossain vaiheessa harhaan.
Tutustu tarunhohtoisen Norjan antiikkisiin kohteisiin vuokra-autolla

Tutustu tarunhohtoisen Norjan antiikkisiin kohteisiin vuokra-autolla

Aloita ikimuistoinen matka historialliseen Avaldsnesiin varaamalla laadukas ja edullinen vuokra-auto Haugesundin lentoasemalta. Sillä saat määrätä itse tahdin, jolla aikamatkasi maan historian syövereihin etenee. Kulje pyhiinvaeltajien jalanjäljissä keskiaikaiseen Pyhän Olavin kirkkoon, jonka rinnalla seisoo Neitsyt Marian neula. Kivi jonka kosketus kirkon seinään tietää paikallisen legendan mukaan maailmanloppua. Syvennä elämystä suuntaamalla vuokra-autosi nokka kohti Norjalaisen Historian Keskukseen, johon on luotu jäljennös aidosta Viikinkifarmista. Kietoudu alueen mystisyyteen, ihastu historialliseen kulttuuriin ja anna myyttien luoman utuisen verhon laskeutua rauhallisesti matkakokemuksesi ylle.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Haugesund Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Haugesund Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Haugesund Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Haugesund Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Haugesund Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 77 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvo
(4,9)
Matka Sixtille
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan
Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Haugesund Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Haugesund Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Haugesund Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Haugesund Lentoasema

Näytä lisää