Auton vuokraus toimipisteestä Sveio

 

Ohjeet toimipisteeseen Sveio

Osoite

Leiteveien 14, 5550 Sveio, Norja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 16:00

Palvelumme toimipisteessä Sveio

Sixtin vuokra-autolla koet Sveion parhaat puolet

Sixtin vuokra-autolla koet Sveion parhaat puolet

Norjan eteläisimmissä osissa matkustaminen sujuu mutkattomasti mutkikkaimmillakin vuonoja ympäröivillä teillä, kun hyödynnät autonvuokrausta Sixtin Sveion toimipisteessä. Homma toimii niin, että varaus kannattaa tehdä verkossa tai puhelimitse hyvissä ajoin, jolloin pääset valitsemaan haluamasi kategorian vuokra-autollesi Sveiossa. Valittavanasi on laadukkaita ja taloudellisia henkilöautoja sekä tilavia farmareita. Emme valitettavasti varaa yksittäisia automerkkejä, vaan henkilökuntamme valikoi sinulle vapaana olevasta vuokrakalustosta tarpeitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton. Sixt Autovuokraamo Sveion löydät kääntyessäsi tien 47 kaupungin pohjoisesta liittymästä oikealle ja jatkamalla noin sata metriä, olemme vasemmalla puolella tietä. Autonvuokraus Sveiossa on oivallinen tapa matkustaa Etelä-Norjassa, olitpa liikkeellä sitten työn parissa, perheen kanssa lomailemassa tai mikäli tarvitset vuokra-auton käyttöösi muihin tarkoituksiin.
Monipuoliset ja laadukkaat palvelut Sixtiltä

Monipuoliset ja laadukkaat palvelut Sixtiltä

Sixt tunnetaan kansainvälisesti erinomaisesta asiakaspalvelustaan, monipuolisista lisäapalveluistaan, korkealuokkaisesta vuokra-autokalustostaan sekä markkinoiden kilpailukykyisimpiin kuuluvasta hinnoittelustaan. Vuonna 1912 perustettu saksalainen perheyritys onkin hionut tuotteitaan ja palvelujaan jo yli sadan vuoden ajan. Sixt on myös onnistunut kasvattamaan brändiään maailmanlaajuisesti, ja meillä on tätä nykyä yli 2000 toimipistettä yli 105 maassa. Varausta tehdessäsi sinulla on mahdollisuus sisällyttää vuokrapakettiisi erilaisia lisäpalveluita, kuten turvaa tuovia vakuutuksia, joilla katat vuokra-auton ja mahdolliset henkilövahingot esimerkiksi kolarin varalta. Perheen kanssa matkustettaessa lasten turvaistuin on hyvä lisä, jonka avulla tuot mukavuutta koko seurueelle. GPS-navigaattorillä löydät perille haluamaasi kohteeseen helpommin. Jos matkustat yhdessä muiden ajotaitoisten kuljettajien kanssa, saat parhaan hyödyn valitsemalla pakettiisi lisäkuljettajia ja nautot rennommasta matkustuksesta. Meillä on oma tarjous myös alle 25-vuotiaille kuljettajille. Pitkillä automatkoilla säästät myös selvää rahaa valitsemalla rajoittamattoman kilometrimäärän tarjouksemme. Tutustu kaikkiin sääntöihimme ja ehtoihimme ja tee varauksesi jo tänään!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Sveio

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Sveio.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Sveio?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Sveio?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Sveio syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Sveio

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Sveio?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Sveio

Näytä lisää