Auton vuokraus alueella Sagvag

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipaikassa Sagvag

Autonvuokrausta Sagvågissa edullisesti

Autonvuokrausta Sagvågissa edullisesti

Sixt Autovuokraamo palvelee sinua ammattitaidolla saavuttuasi Sagvågiin ja voit kääntyä puoleemme kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa. Toimipisteemme autovalikoimassa on tarjolla taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit, vaikeassakin maastossa kevyesti kulkevat maasturit sekä suuremman tavaramäärän kuljettamiseen sopivat pakettiautot. Luotettava asiakaspalvelumme neuvoo sinua puhelimitse ajoneuvon valinnassa ja esittelee sinulle autokalustoamme, jotta vuokra-auton vuokraus on sinulle mahdollisimman sujuvaa.Jos olet tullut työmatkalle Sagvågiin ja lähiseuduille, vuokra-autolla liikut helposti paikasta toiseen, varsinkin kun valitset lisäpalveluksi GPS-navigaattorin, joka varmistaa, että pääset perille oikeaan paikkaan ajoissa. Tarjoamme myös muita lisäpalveluita, jotta matkastasi tulisi mahdollisimman sujuvaa, olit sitten työ- tai lomamatkalla alueella. Kaikki automme ovat suosittujen automerkkien uusimpia malleja, joissa on ilmastointi ja turvatyynyt, joten ajaminen niillä on turvallista ja miellyttävää, mutta jos haluat varautua yllättävien tilanteiden varalle tien päällä, valitse joku lisävakuutuksistamme, kuten lasi- ja rengasturva. Pienten lasten kanssa autoillessa lasten turvaistuimet ovat hyvä varuste vuokra-autoon. Tehdessäsi varausta pyydämme ottamaan ystävällisesti huomioon, että emme voi taata tiettyä automallia, ainoastaan autoluokan.
Sixt Autovuokraamoon kautta matkaan Stordin saaren maisemiin

Sixt Autovuokraamoon kautta matkaan Stordin saaren maisemiin

Sagvåg on muutaman tuhannen asukkaan kylä Stordin saarella lounaisessa Norjassa, Bergenistä noin 80 kilometriä etelään ja kuuluu Sunnhordlandin perinnealueeseen. Saari on Hardangefjordin vuonon pohjoispuolella, joka on Norjan toiseksi ja maailman neljänneksi pisin vuono, ja saaren asutus on keskittynyt rannikolle, sillä sisämaa on pitkälti vuoristoa. Voit ajella Sagvågista rannikkotietä pitkin ihastelemassa ympäröiviä maisemia ja suunnata reilun 20 kilometrin päässä sijaitsevaa saaren suurinta vuorta, Mehammarsåtaa, katsomaan, joka kohoaa 749 metrin korkeuteen merenpinnasta. Pari mielenkiintoista museota löytyy 10 kilometrin päässä Sagvågista sijaitsevasta Leirvikin kaupungista, muun muassa Sunnhordlandin museo, jossa voi tutustua alueen historiaan rakennusten, esineiden ja näyttelyiden kautta, ja samalla reissulla voi käydä Stordin Merenkäyntimuseossa. Saarelta löytyy myös pari vanhaa kirkkoa, joissa voi käydä vierailemassa, ja toinen niistä on Leirvikissä, joten museokierrosten ja maisemien ihailun lomassa voi ajella käymään Stord Kyrkje -kirkossa. Autonvuokraus Sagvågissa kannattaa!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Sagvag
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Sagvag.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Sagvag?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Sagvag. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Sagvag?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Sagvag
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Sagvag?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Sagvag?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Sagvag

Näytä lisää