Auton vuokraus toimipisteestä Stavanger Sola Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Stavanger Sola Lentoasema

* Hinnat on laskettu 31.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Stavanger Sola Lentoasema alkaen 07.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Stavanger Sola Lentoasema

Osoite

Flyplassveien 230, 4055 Stavanger, Norja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Stavanger Sola Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Stavangerissa Solan lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Stavangerissa Solan lentoasemalla

Solan lentoasema sijaitsee Rogalandin maakunnassa. Meidän autovalikoimamme kattaa tavalliset henkilöautot, sedanit, nelivedot, maasturit sekä pakettiautot. Tarjonta onkin omiaan vastaamaan niin turistien, liikematkalaisten kuin paikallistenkin tarpeet. Sixtin autonvuokraus Stavangerissa Solan lentoasemalla löytyy itse lentoasemarakennuksen ulkopuolelta. Kun astut ulos saapuvien terminaalista, löydät meidän kadun vastakkaiselta puolelta parkkirakennuksesta.
Solan kansainvälinen lentoasema - näin auton vuokraaminen käy

Solan kansainvälinen lentoasema - näin auton vuokraaminen käy

Solan lentoasema, SVG, sijaitsee vain noin 11 kilometrin päässä Stavangerin kaupungin ydinkeskustasta. Tämä matka taittuukin kätevästi noin 15 minuutissa, kun otat vuokra-auton Stavagerista Solan lentoasemalta. Näin pääset myös aloittamaan lomasi välittömästi. Huomioi myös, että voit palauttaa auton mihin tahansa vuorokauden aikaan. Autonvuokraus Stavangerissa Solan lentoasemalla on tehty mahdollisimman helpoksi sinulle. Vuokraa auto ennakkoon joko netissä tai puhelimitse. Lisää vuokraasi esimerkiksi lastenistuin tai GPS-navigaattori. Voit myös lisätä vuokraan ylimääräisen kuljettajan sekä kaiken kattavan vakuutuksen. Varausta tehdessäsi kannattaa huomioida, että emme pysty takaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan pelkästään auton kategorian.
Viehättävä pieni kaupunki sopii kaikenlaisille matkustajille

Viehättävä pieni kaupunki sopii kaikenlaisille matkustajille

Norja on suomalaisille hyvinkin tuttu matkustusmaa, jolla on paljon tarjottavaa. Maasta löytyy niin suuria kaupunkeja, vuonoja kuin vuoriakin. Vielä hieman tuntemattomampi kohde suurelle matkustajajoukolle on Stavanger. Se sijaitsee aivan rannikolla ja on lähinnä tunnettu maan öljyn tuotantokaupunkina. Kaupunki itsessään on kuitenkin hyvin kaunis ja sen sievillä kaduilla on mukava viettää aikaa vain kuljeskellen ympäriinsä. Esimerkiksi 1700-luvulla rakennetut puutalot ovat näkemisen arvoisia. Kaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä ja vierailukohteita ovat öljymuseo, tuomiokirkko, lastenmuseo sekä Jernaldergarden, joka on kaunis puisto keskustan tuntumassa. Sixtin vuokra-auton ottamalla voit kuitenkin lähteä myös hieman kauemmaksi katselemaan kauniita seutuja. Rannikolta löytyy paljon upeita saaria, joille pääsee ajamalla. Niitä ei missään nimessä kannata sivuuttaa. Päiväretken voi tehdä myös läheisille vuonoille, Frafjordheianeen. Autonvuokraus Stavangerissa Solan lentoasemalla mahdollistaa sen, että voit nähdä paljon enemmän.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Stavanger Sola Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Stavanger Sola Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Stavanger Sola Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Stavanger Sola Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Stavanger Sola Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 221 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Stavanger Sola Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Stavanger Sola Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Stavanger Sola Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Stavanger Sola Lentoasema

Näytä lisää