Auton vuokraus alueella Stavanger

 

Suosituin kohteessa Stavanger

* Hinnat on laskettu 31.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Stavanger Sola Lentoasema alkaen 07.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Stavanger

Sixtin autovuokraamo Stavangerissa

Sixtin autovuokraamo Stavangerissa

Autonvuokraus Stavangerissa on hyvä hieno mahdollisuus päästä tutkimaan, mitä tällä kaupungilla on sinulle tarjota. Vuokra-autoja autokalustossamme on useassa eri kategoriassa. Vuokraamamme ajoneuvot ovat aivan uusia, sillä ikää niillä on keskimäärin vain kolme kuukautta. Autovalikoimasta voit valita vuokralle henkilöauton, pakettiauton, maasturin tai farmarin. Vuokra-autojen lisäksi vuokraamomme tarjoavat sinulle mahdollisuuden erilaisiin lisäpalveluihin. Yksi tärkeimmistä lisävarusteista, joita autovuokraamollamme Stavangerissa on saatavilla on turvaistuin, mikäli matkassa on pieniä lapsimatkustajia. Toinen mainitsemisen arvoinen lisävaruste on GPS-navigaattori, jonka avulla suunnistat kaupungissa vaivatta. Ja mikäli et halua ajaa kaiken aikaa itse, voit ajoneuvon vuokrausta tehdessäsi valita lisäkuljettajan, jonka tiedot merkitään vuokra-auton varaustietoihin ja näin voit jakaa pidemmät ajomatkat toisen kuljettajan kanssa. Emme myöskään ole unohtaneet tärkeitä vakuutuksia, vaan myös ne ovat osa asiantuntevaa palveluamme. Huomioithan, autonvuokrausta Stavangerissa Sixtillä tehdessäsi, että emme lupaa tiettyä merkkiä tai mallia, vaan valittavissa on autoluokka.
Vuokra-autolla Stavangerissa tavoitettavat kohteet

Vuokra-autolla Stavangerissa tavoitettavat kohteet

Vuokra-auto on hyödyllinen kulkuväline Stavangerissa, koska se mahdollistaa omien reittien suunnittelun. Norjan öljypääkaupunkina tunnetussa Stavangerissa sijaitsee öljymuseo. Museossa pääset tietenkin tutustumaan näyttelyesineistöön, mutta myös osallistumaan monenlaiseen toimintaan. Interaktiivisessa öljymuseossa pääset esimerkiksi pelastuskapseliin, jossa tilaa on 28 henkilölle. Myös pelastustunneli tulee museossa tutuksi, sekä erilaiset pelastusasut. Vuokra-auto Stavangerissa on nopea tapa kulkea museolle, sillä ajaen matka vie vain 5 minuuttia keskustasta. Toinen paikallinen nähtävyys on Gamla Stavanger, jossa voit tutustua paikalliseen puutaloarkkitehtuuriin. Pienet kujat ja viehättävät puiset talot ovat Gamla Stavangerin vetonaula. Kun kuljet vuokra-autolla, kestää ajomatka kaupungista 7 minuuttia. Kaupungin kalatori sijaitsee satama-alueella. Se on aivan keskustan tuntumassa ja ajaen matka vie ainoastaan muutaman minuutin. Kalatorin lisäksi useat ravintolat ja kahvilat houkuttelevat kävijöitä puoleensa Stavangerin satama-alueella. Myös maisemia kannattaa pysähtyä ihastelemaan ja voithan myös nauttia tietenkin piknikistä ystävinesi sataman rantamilla.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Stavanger

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Stavanger?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Stavanger sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Stavanger.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Stavanger?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Stavanger. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 223 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
Ajoneuvo
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Stavanger

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Stavanger?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Stavanger?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Stavanger?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Stavanger

Näytä lisää