Auton vuokraus toimipisteestä Stavanger

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Stavanger

Osoite

Flyplassvegen 229, 4050 Sola, Norja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Stavanger

Tervetuloa Sixt Autovuokraamo Forus/Sandnesiin, Stavangeriin

Tervetuloa Sixt Autovuokraamo Forus/Sandnesiin, Stavangeriin

Forus/Sandnesin Sixt Autovuokraamo sijaitsee Sandnesin kaupungissa, noin 20 minuutin taksimatkan päästä Stavangerin keskustasta eteläisessä Norjassa. Pääset Sandnesiin hyvin myös esimerkiksi junalla tai linja-autolla suoraan Stavangerista. Lähin lentoasema sijaitsee alle 10 minuutin matkan päässä, joten jos saavut alueelle lentäen, voit helposti suunnistaa Sandnesiin poimimaan vuokra-autosi autovuokraamosta. Vuokraamo sijaitsee Vibemyrin kaupunginosassa paikallisessa autoliike- ja -korjaamokeskittymässä, josta on helppo paikallistaa autovuokraamo ja josta pääset ketterästi jatkamaan matkaasi esimerkiksi ympäröiviin kaupunkeihin, kuten Stavangeriin ja Gjesdaliin.
Sixt Autovuokraamo Forus/Sandnes, Stavanger, vuonojen syleilyssä

Sixt Autovuokraamo Forus/Sandnes, Stavanger, vuonojen syleilyssä

Etelä-Norjaan tai Sandnesin lähialueisiin tutustut helposti Sixt Autovuokraamo Forus/Sandnesista vuokraamallasi autolla. Autonvuokraus Sixtillä on helppoa: valitset vain haluamasi ajoneuvokategorian ja päivämäärän ja varaat vuokra-auton. Huomioithan, että Sixt pystyy takaamaan vain tietyn autokategorian, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Muistathan lisätä tarvittavat lisäpalvelut varauksellesi. Saatat tarvita esimerkiksi navigaattoria, jos olet Norjassa tai Sandnesissa ensimmäistä kertaa ja keskityt mielummin ajamiseen kuin kartanlukuun. Ryhmässä matkustaessa lisäkuljettajan lisääminen helpottaa ajovastuun jakamista. Ajantasaisimman saatavuuden selvität helpoiten verkkosivuiltamme. Tarjolla on eri autokategorioiden vuokra-autoja, pienistä henkilöautoista keskikokoisiin ja isommille seurueille sopiviin tila-autoihin. Vuokraamostamme löytyy tunnettujen automerkkien, kuten BMW:n, Volkswagenin ja Mercedes-Benzin eri automalleja. Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Forus/Sandnesissa on mutkatonta: voit valita varauksellesi esimerkiksi rajattomat kilometrit, jolloin voit huoletta ajaa tarpeesi mukaisesti eikä sinun tarvitse miettiä kilometrimääriä. Mahdollistamme myös turvallisen vuokrauksen, sillä voit halutessasi lisätä varaukseesi esimerkiksi kolariturvan tai lasivakuutuksen, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia vahingosta, vaan voit jatkaa matkaasi. Sixt Autovuokraamo Forus/Sandnes pitää huolen vuokra-autoasioistasi, jotta sinä voit keskittyä lomaasi tai työmatkaasi. Jos et löydä vastauksia mieltäsi askarruttaviin asioihin verkkosivuiltamme, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Stavanger
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Stavanger.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Stavanger?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Stavanger?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Stavanger syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 3 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)
Palautuksen jälkeen
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Stavanger

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Stavanger?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Stavanger

Näytä lisää