Auton vuokraus toimipisteestä Trondheim Vaernes Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Trondheim Vaernes Lentoasema

* Hinnat on laskettu 02.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Trondheim Vaernes Lentoasema alkaen 09.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Trondheim Vaernes Lentoasema

Osoite

Vaernes Lufthavn, 7500 Stjørdal, Norja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Trondheim Vaernes Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt autovuokraamo Trondheimin Værnesin lentoasemalla sijaitsee autovuokraamojen alueella ja löydät toimipisteemme helposti seuraamalla kylttejä, jotka johdattavat sinut perille. Tarjoamme laajan valikoiman vuokra-autoja, kattavat aukioloajat sekä osaavan asiakaspalvelun, joka auttaa sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Laajasta valikoimastamme voit valita oikean vuokra-auton juuri sinulle. Meiltä löydät esimerkiksi taloudelliset ja helposti ajettavat sedanit. Jos puolestaan arvostat lisätilaa ja mukavuutta, meiltä löydät myös farmari ja citymaasturimallit tasaiseen ajoon. Suuremmalla porukalla matkustettaessa kätevin vaihtoehto on valita minibussi, jossa matkustatte kaikki yhdessä paikasta toiseen. Jos haluat hieman luksusta ajokokemukseesi, muista tutustua myös premium-malleihimme. Muistathan että emme vielä varausvaiheessa pysty takaamaan tiettyä automallia, ainoastaan autokategorian. Tutustu koko valikoimaamme nettisivuilla ja varaa seuraava vuokra-autosi!
Vuokra-auto Trondheim Værnesin lentoasemalla odottaa saapumistasi

Vuokra-auto Trondheim Værnesin lentoasemalla odottaa saapumistasi

Værnes on yksi maan ruuhkaisimmista lentokentistä ja sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä Trondheimin keskustasta. Varaamalla vuokra-auton etukäteen netistä varmistat että vuokra-auto on valmiina käyttöön saapuessasi Trondheim Vaernesin lentoasemalle. Osaava henkilökuntamme valmistelee sinulle auton valmiiksi, saat avaimet käteen ja olet valmis lähtöön. Vuokra-autolla liikkuminen on helppoa ja saat itse päättää omat aikataulusi sekä muuttaa tarvittaessa suunnitelmiasi. Sixt autonvuokraus Trondheimin Vaernesin lentoasemalla on helppoa ja nopeaa!
Näe rantaviivan upeat vuonot ja koe viikinkien henkeä Trondheimissa

Näe rantaviivan upeat vuonot ja koe viikinkien henkeä Trondheimissa

Trondheim sijaitsee Norjan länsirannikolla, meren rannalla ja näin ollen tarjoaa upeat maisemat ja puitteet rentoutumiseen kaupungin vuonojen rannoilla. Vuokra-autolla kierrät ja näet henkeäsalpaavat maisemat helposti ja vaikka sadekuuronkin yllättäessä pysyt kuivana. Itse kaupunki tarjoaa erilaisia nähtävyyksiä erityisesti liittyen viikinkien aikaan, kuten Trondelag Folk Museum, joka on vanhaan linnoitukseen rakennettu ulkoilmamuseo. Lisäksi kaupungista löydät useita kiinnostavia museoita sekä suuren keskiaikaisen Nidarosdomen katedraalin. Vanha kaupunki puolestaan sijaitsee Nidelva-joen molemmilla puolilla ja joen ylittää vanha puinen viikinkikoristeinen silta. Muista tutustua myös kaupungin hyviin ostosmahdollisuuksiin sekä kattavaan ravintolatarjontaan. Erityisesti kalaruuat ovat kaupungissa maistamisen arvoisia. Vuokraa auto ja näe upeat vuonot sekä viehättävä Trondheim!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Trondheim Vaernes Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Trondheim Vaernes Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Trondheim Vaernes Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Trondheim Vaernes Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Trondheim Vaernes Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 460 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Matka Sixtille
(4,7)
Ajoneuvo
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Trondheim Vaernes Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Trondheim Vaernes Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Trondheim Vaernes Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Trondheim Vaernes Lentoasema

Näytä lisää